/ Uncategorized / Sådan slipper du for den stramme slankekur – her det lette alternativ

Sådan slipper du for den stramme slankekur – her det lette alternativ

John Andersen på november 3, 2016 - 8:57 am i Uncategorized
Rate this post

Vinteren nærmer sig med hastige skridt, og det samme gør alle de planlagte julefrokoster og dertilhørende julemad i massevis. Det er er for mange mænd en angstprovokerende følelse, at stå for foden af en slankekur, der for mange føles som en uendelig lang kamp, der ofte bliver droppet. Men det behøves ikke at være så slemt at øge forbrændingen, og starte den sundere livsstil. Der er nemlig alternativer til den traditionelle slankekur, og det er derved muligt at starte i den milde ende, og samtidig kunne opnå resultater der kan ses på kroppen.

Her kommer 5 alternativer til den traditionelle slankekur:

Mænd forbrænder 4.2 kalorier i minuttet under sex

Sex med konen – eller bare sex generelt, kan sagtens indgå som en aktivitet til den alternative slankekur. Et canadisk studie viser, at mænd gennemsnitlig forbrænder 4,2 kalorier i minuttet under selve akten, mens kvinderne gennemsnitlig forbrænder 3,1 kalorie i minuttet.

Der bliver ikke forbrændt lige så mange kalorier som ved løb, hvor man i gennemsnit forbrænder 9,2 kalorie i minuttet som mand, men det kan der kompenseres for. Da man forbrænder halv så mange kalorier under sexakten, kan man ved at doble den seksuelle aktivitet, komme op på et niveau der minder om at løbe en tur. På den måde kan man ved at dyrke mere sex, retfærdiggøre at der ikke bliver løbet så mange ture, som der måske burde

Spis fastfood – men sund fastfood

Det kan være svært at holde sig 100% fra fastfood, da det nu engang er en effektiv løsning, når der ikke orkes at lave mad, og det samtidig skal være en lidt mere kulinarisk end en flad rugbrødsmad.

Men der findes heldigvis også sunde former for fastfood, der kan bestilles som take-away. Hvis man eksempelvis ikke har prøvet kræfter med sushi, er det værd i det mindste at give det et forsøg. Denne spise er utrolig lækker og samtidig forholdsvis sund. Samtidig er de fleste kvinder utroligt glade for sushi, og derved kan der i mange tilfælde hentes point på kvindekontoen, hvis man som mand foreslår den let feminine, men lækre spise til aftensmad.

Forbrænd kalorier i mens der bliver skruet på bilen

Vintertid betyder vinterdæk på bilen. Men ligesom med snerydning, forbrænder man ligeledes en hel del kalorier, når man roder ved bilen. Det kan derfor anbefales at man selv skifter dækkene på bilen, når der skal skiftes til vinterdæk, i stedet for at få et dyrt værksted til at klare opgaven. Det kan i samme omgang være hensigtsmæssigt at skifte olie, luftfilter og alt andet der mangler på bilen. På den måde får man forbrændt en masse kalorier, samtidig med at bilen kommer til at skinne.

Grin maven væk

Man skulle næsten tro at det er for godt til at være sandt, men det er det faktisk ikke. Det er faktisk muligt at grine sig til forbrændte kalorier. Sæt derfor en sjov film på, eller skru op for de dårlige vittigheder til konen, for det er muligt at forbrænde op til 40 kalorier ved at grine 10 minutter om dage. Dette svarer til en halv liter saftevand eller lignende, så det er ikke helt uden betydning. Skru derfor op for humøret, og få forbrændt en masse kalorier.

Skovl sne i indkørslen

Vintermånederne er lige om hjørnet, og hvis alt går efter planen, komme vi til at få en masse sne på de danske adresser i løbet af vinteren. Hvis man skal tro på DMI prognoser for hvordan vinteren 2016 kommer til at blive, så bliver den kold og snefyldt vinter.

Men dette behøver ikke at være så skidt, at det ikke er godt for noget. Undersøgelser viser nemlig, at vi forbrænder en hel del kalorier når vi skovler sne. Undersøgelsen viser, at vi forbrænder hele 500 kalorier ved en times sne-skovleri. Dette svarer til at løbe i over en halv time i et raskt tempo, og kan altså være en god aktivitet som kan indgå i alternativet til en slankekur

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *