/ Indland / Så er vi godt i gang med det nye år

Så er vi godt i gang med det nye år Hvad det har bragt os her på e-pressen indtil nu, kan du læse mere om i denne artikel.

Vi gør status på januar
Dette års januar har lignet vinteren som den efterhånden har for vane at arte sig herhjemme.
Benny på januar 24, 2016 - 11:04 am i Indland
Rate this post

Januar har budt på både traditionelt vintervejr med frost og sne og plusgrader med sjap og regn – sådan som vinteren efterhånden har for vane at arte sig herhjemme. Men på E-pressen har vi ikke ladet os gå på af vintervejret.

Tværtimod! For vi ved nemlig at efter den grå og kedelige vinter, venter der os et forår med lys, grønne skud og varme. Det glæder vi os til, mens vi venter på at kalenderen når dertil.

Det er en kold tid….

Nu vi lige er ved det med varmen, så er det jo netop på denne tid af året, at vi er ekstra glade for at husene er hule og varmet op. Desværre er det så også på denne tid af året, at konsekvenserne er værst, hvis varmeinstallationen giver problemer.

Det synes vores cirkulationspumper at være klar over. For det er oftest på denne tid af året, de pludselig siger fra og ikke gider virke mere. Sker det, er det bare med at få skiftet dem ud – og helst til en af de nye, moderne energivenlige typer.

Her kan du virkelig spare penge på strømregningen. For de moderne cirkulationspumper bruger snildt en faktor 10 mindre i strøm – og det er for alvor noget der kan mærkes. For en cirkulationspumpe kører jo døgnet rundt. Læs mere om energirigtige cirkulationspumper her.

Hold vinterdepressionen stangen

Det er også på denne årstid at vinterdepressionerne er på sit højeste. Nå ja, det er vel ingen overraskelse med det navn. Overraskende er det dog sikkert for mange, at de kan holde vinterdepressionen stangen ved at købe sig en dagslyslampe. Ingen grund til at skulle til lægen og have lykkepiller eller lignende. Du kan finde et par gode bud på dagslyslamper her.

Et kuldeeksperiment

Januar har som sagt også budt på vintervejr og på en af de koldeste nætter fik vi langt om længe mulighed for at udføre et for en almindelig dansker lidt vanvittigt eksperiment. Vi sov i telt – ja, udenfor selvfølgelig.

Det blev sat op med ufine tricks, der nok skal få mangt en spejder til at trække på smilebåndet. Men pyt. Med gode råd fra en gammel jægersoldat gik vores udsendte – der følte sig frosset ude af det gode selskab – så natten i møde. Hvordan det gik, kan du læse mere om i vores anmeldelse af teltet her.

Det går mod lysere tider

Har du i øvrigt bemærket, at det allerede er til at se, at dagene er blevet længere. Det får os til at længes efter foråret. Måske netop derfor, fik vi lyst til at anmelde et Airboard, der er så populært for tiden. Du ved, et af de der skateboardlignende køretøjer, især mange børn suser rundt på. Den anmeldelse kan du læse her.

Det blev også til en cykelanmeldelse. Mere fordi den ene redaktør havde et akut problem med datterens cykel. Men vi synes da ikke, at I skulle undgå af have en anmeldelse af en god og prisbillig cykel.

Nu står februar snart for døren. Så følg med og se, hvad vi skriver om næste gang her på e-pressen.

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *