/ Forbruger / Få overblik over lånemarkedet og find det mest rentable lån

Få overblik over lånemarkedet og find det mest rentable lån Den tid hvor lån var noget du tog i banken, er for længst forbi. I dag findes der masser af alternative låneudbydere på nettet, der i praksis driver en lige så seriøs udlånsforretning som bankerne. Men hvordan finder du det mest rentable lån?

Hvor finder du det mest rentable lån?
Banken er ikke det eneste lånealternativ i dag. Rundt om på nettet kan du låne penge nemt og hurtigt. Men hvor finder du det mest rentable lån?
Benny på februar 9, 2016 - 9:54 am i Forbruger
Rate this post

Faktisk er udbuddet af lånemuligheder noget af en jungle og det kan være svært for almindelige mennesker at gennemskue de økonomiske konsekvenser af dette eller hint lån.

Banklån er laaaaaangsommelige og svære at få

De fleste af os har jo sikkert prøvet at låne i banken. Her skal beløbet ikke være særligt stort, før du både skal stille med årsopgørelse, lønsedler og budget, for at kunne søge om lånet. Oftest er svartiden lang, for låneansøgningen skal oftest behandles af flere forskellige instanser i banken, før du kan få svar på, om lånet kan bevilliges eller ej.

Samtidig er bankerne blevet væsentlig mere forsigtige med at låne ud og i dag kan faktorer som den geografiske placering af din bopæl og andre tilsyneladende irrelevante ting, have stor indflydelse på, om du kan få bevilliget et lån eller ej.

Lån online og hav pengene på kontoen om en time

Så der er ikke noget at sige til, at folk er nemme at lokke til at låne online. Her er låneprocessen væsentlig kortere og tit har du svar i løbet af ganske få minutter på, om du kan få lånet eller ej – og pengene kan være på kontoen i løbet af ganske kort tid.

Det er svært at modstå, når du nu har fundet dette eller hint gode tilbud og skal slå til her og nu eller har brug for lidt ekstra luft i økonomien sidst på måneden, fordi der lige kom en uventet udgift i form af et nyt køleskab eller en dyr reparation af bilen.

Ikke alle låneudbydere er lige behagelige at låne hos

Men oftest har medaljen en bagside – og det hurtige, nemme lån kan ende med at blive en voldsom økonomiske klods om benet på dig, hvor du kan ende med at betale noget, der på det nærmeste svarer til dummebøder i renter.

Det gælder især de såkaldte SMS-lån, der oftest er hurtige og nemme og få, men har en voldsom høj rente og skal tilbagebetales i løbet af kort tid. Ikke i små nemme rater, men hele beløbet på en gang! Kan du ikke det, kan du forlænge tilbagebetalelsesfristen – men det koster kassen.

På samme måde kan små beløb over mange måneder ende med at betyde, at det lille nemme beløb over tid summer sig op til en enorm sum, hvor du ender med at betale for lang flere iPads, end den pris tilbuddet i netbutikken lød på.

Hvor finder jeg det mest rentable lån?

Med så mange låneudbydere og så mange forskellige lånetyper, kan det være svært at vælge det rigtige og mest fordelagtige lån i situationen. For selv om renten kan synes på bankniveau på mange forbrugslån, kan diverse gebyrer ende med at tippe vægtskålen i en helt forkert retning.

Men som med så meget andet, er der hjælp at hente på nettet. Flere hjemmesider giver overblik over de mange forskellige lån, der findes på markedet. De fortæller også, hvad du skal se efter, før du vælger låneudbyder og giver dig tips og tricks til, hvordan du finder det mest rentable lån til netop dit behov.

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *