/ Indland / Regnvejrsdanmark II

Regnvejrsdanmark II Find den rigtige paraply til den rette lejlighed

John Andersen på december 25, 2014 - 7:04 pm i Indland
Rate this post

I Danmark er det mere reglen end undtagelsen, at det regner. Om det er små byger eller større stormfloder er regnvejr vores nationalvejr i Danmark, ligesom stegt flæsk med persillesovs er vores national spise. Derfor er det både anvendeligt, fornuftigt og ikke mindst praktisk at eje en god paraply, så man bliver generet af vejret mindst muligt i sin hverdag. Der er intet værre end at tage pænt tøj på, sætte håret og hoppe i nogle sko der ikke kan tåle vand for så senere at finde ud af, at himlen åbner sig over en, og man ikke har paraplyen med. Vi danskere er heldigvis gode til at holde os ajour med vejrudsigterne på diverse tv-kanaler, så vi kan være på forkant med, om vi skal have vores paraply med under armen når vi bevæger os ud. En paraply kan virke som et irritationsmoment der blot er irriterende og træls at gå rundt med, men vi ved alle, at vi bliver glad for at have den med senere på dagen. At købe en paraply, og at købe den rigtige paraply kan være svært. Mange danskere vælger at købe en billig paraply til en tier eller en tyver, men disse holder sjældent til det danske vejr. Det er korrekt at vi i Danmark ikke har kæmpe orkaner eller tornadoer, men en billig paraply kan ikke holde til selv de mindste vindstød. Der skal man bruge en god paraply der kan stå i mod vindstød af dansk format og samtidig holde en tør hele aftenen.

 

Når man skal vælg en paraply, skal man huske at tænke over, hvordan og hvornår man vil bruge den. Hvis man har tendens til at bære mange ting med sig, eller har en taske, som er overhængt over skulder eller arm, er det en fordel med en automatisk paraply der kan åbnes med en hånd og blot et enkelt klik. En automatisk paraply er også nem at slå sammen igen og klikker sig nemt og sikkert fast, når regnen holder op. Skaftet på din nye golf paraply er som regel lavet i glasfiber, som giver dig en paraply der er stærk og som kan modstå vind og vejr. Ydermere giver den brede skærm på paraplyen dig en vindstærk paraply, som beskytter dig mod regn og sol.

Man kan nemt og hurtigt vende den trykkede stemning, der kan opstå når folk brokker sig over regnvejret ved at gøre det til en hyggelig stund når man går under en paraply med en nær ven, sin kæreste eller ægtefælle. Med en bred paraply der kan modstå regn og slud, kan man snildt være der begge to når man bevæger sig ud i regnen med sin paraply med logo.

 

Der er intet værre end at komme ud i regn og stormvejr og så have en paraply der på et split sekund bøjer den anden vej, og har udseende som en stor Margrethe skål, og derefter står man med en ødelagt paraply som intet er værd. På den måde hjælper paraplyen ikke en meter, og man bliver våd alligevel, hvilket kan føre til forkølelse og sygdom, som der ikke er tid til i en travl hverdag. Medbring altid paraplyen på farten, så du holder dig tør hele dagen. Ved at vælge en paraply i en smart farve, måske endda din yndlingsfarve, bliver den en forlængelse af dit outfit og en ægte accessories til at komplementere dit tøj, taske og sko. En paraply er ikke længere kikset, men et praktisk redskab der hjælper dig når himlen åbner sig og samtidig ser smart og flot ud. Køb en paraply der holder – både form og facon samt i modebilledet.

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *