/ Forbruger / Pas på: Bredbånd stiger i pris

Pas på: Bredbånd stiger i pris Bredbåndsudbyderne er, som mobiludbyderne, dygtige til at lokke kunder ind med gode tilbud.

John Andersen på februar 7, 2015 - 11:22 am i Forbruger
Rate this post

 

Men efter 6 måneder er der ikke længere binding på abonnementerne og så ses det ofte, hvordan abonnementet stiger i pris.

 

Det gælder også for diverse bredbåndsabonnementer, hvor du kan starte med et abonnement til fx 150 kroner om måneden og få en forbindelse på 40mb både op og ned (et ganske fornuftigt køb i primo 2015-priser) og efter 6 måneder pludseligt betale det dobbelte (hvilket lige er i overkanten).

 

Der er intet juridisk til hinder for metoden, så du skal som køber være opmærksom på, at prisen lige pludseligt kan stige.

 

Hvis prisen stiger har du dog mulighed for at finde dig et andet abonnement eftersom prisen først stiger i det øjeblik bindingsperioden er overstået.

 

Den lavere pris i bindingsperioden kan forklares med, at internetselskabet er garanteret en given indtjening fra dig i de 6 måneder og derfor kan tillade sig at sætte prisen lavere. Det er også derfor du kan finde erhvervsabonnementer til endnu lavere priser, da erhverv kan blive bundet i op til 24 måneder ad gangen.

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *