/ For mænd / En smart genvej til julens pakkekalender

En smart genvej til julens pakkekalender Vil du glæde kæresten, konen, partneren, børnene eller en anden, du holder af i den søde juletid, kunne du jo overveje at give dem en pakkekalender op til jul!

Glæd med en pakkekalender
Benny på november 13, 2015 - 3:00 pm i For mænd
Rate this post

En pakkekalender vidner om, at du har tænkt på modtageren og brugt tid på at finde små sjove eller søde ting. Du kan også bare snyde og bruge det trick, du får her. Uanset hvad, giver det point på jule- og hvem ved ellers hvad-kontoen.

En pakkekalender kan hurtig blive en bekostelig og tidskrævende affære. For skal det gøres med stil, og skal du være sikker på, at den heldige modtager af pakkekalenderen vil værdsætte den hver dag, nytter det ikke noget, at smutte ned og hive 24 tilfældige ting op af tilbuds- eller bazarkurven i Fakta, Netto eller en anden discountbutik.

En god pakkekalender tager tid at bygge

Næh nej. Du må ind i de små listige butikker, som modtageren selv går i, når vedkommende skal have noget ekstraordinært. Det er ikke sikkert, de ligger lige i nabolaget, så oftest er du nødt til at sætte noget tid af efter arbejde og finde en god undskyldning for det, så den udkårne modtager af pakkekalenderen ikke opdager, hvad du har gang i.

Find som minimum en 6-8 ting i nogle af modtagerens yndlingsbutikker. Det vil nok oftest være de dyreste gaver i pakkekalenderen, men det er også dem, der kommer til at give bonus, når taknemmelighedsregnskabet bliver gjort op. Det er slet ikke til at forudsige, hvad den bonus kan være – men du har jo altid lov til at håbe.

Husk at få fjernet priser og pakket ind

Sørg for at få tingene pakket ind, når du køber dem – uanset hvor små og ubetydelige, de er. Butikken vil forstå det, når du forklarer hvorfor. For ellers skal du også finde lejlighed til at pakke tingene ind, uden at det bliver opdaget, når du kommer hjem – og er det til fruen, partneren eller samleveren, kan det godt blive problematisk.

Husk for himlens skyld også at få fjernet prismærkerne – med mindre du virkelig har revet dig, selvfølgelig. Fordelen ved at få pakket ind i butikken er også, at så er du sikker på, at prisen bliver fjernet – det sidder på rygraden af en hver butiksassistent.

Værst er det, hvis du har købt noget tilbudskram. Her er der oftest plastet et ordentligt prisskilt på, så man ikke kan undgå at se det gode tilbud. Men det er altså pokkers svært at fjerne sporløst, hvis du ikke vil fjerne hele emballagen. Der er jo ingen grund til at reklamere med, at du har hustlet den.

Den hurtige genvej til en bonusgivende pakkekalender

Kort sagt, så får du et pokkers hyr ud af det, hvis du vil give en pakkekalender. Men naturligvis er der genveje. Matas og flere andre kæder har lige til at pakke ud-færdige pakkekalendere, du kan gå ned og købe. Men det er helt ærligt for nemt gennemskueligt og vi har hørt om mange kvinder, der var trætte af skulle pakke sig gennem den vanlige Matas-standardkalender hver evig eneste jul. Så det er en farlig vej at gå.

Så er der mere fidus i at købe en pakkekalender hos – ta dahhh – pakkekalender.dk. Her har de flere forskellige pakkekalendere at vælge imellem i flere forskellige prisklasser. F.eks. en luksuspakkekalender, der også indeholder lidt frækt. Eller hvad med en fræk pakkekalender til jer begge to med spændende ting til samlivet.

Jo, jo, det kan sandelig blive en meget mere spændende jul på den måde – og du kan få alle gaverne pakket ind, så det ser ud som om, du selv har gjort det. Ingen vil opdage, at du har skudt en lille genvej.

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *