/ Forbruger / Oplev toscansk vin i Danmark

Oplev toscansk vin i Danmark Eksklusive vinproducenter indbyder til middag i Roskilde

Simon på august 18, 2015 - 12:21 pm i Forbruger
Rate this post

I et fabrikskvarter i Roskilde ligger en godt gemt hemmelighed, der har eksisteret igennem nogle måneder. Der er tale om vinforhandleren Vintur.dk, som tillige arrangerer rejser til sydlandske himmelstrøg og vinevents i Danmark.

Seneste skud på stammen er såkaldt winemaker’s dinner, et arrangement hvor vinproducenterne kommer på besøg og fortæller anekdoter, mens gæsterne spiser et lækkert måltid mad baseret på vinregionens lækkerier.

Casa Emma er måske ikke et navn, der siger den jævne dansker særlig meget, men der er tale om en rost producent fra Toscana, som især er internationalt kendt for sine chiantier.

Gratis vinsmagning med producenten

Stedets manager Paolo Paffi har været ansigtet udadtil igennem mere end 10 år og øser af sin viden om druer og den spændende kvalitative rejse, som området har været igennem de senere år.

Der finder hele to arrangementer sted i Roskilde i slutningen af september med Casa Emma, hvoraf det ene allerede er udsolgt. Det er dog muligt at deltage i en gratis smagning med Paolo, og hvem vil ikke gerne blive lidt klogere på den italienske chiantitradition og måske også en kende overrislet.

Det er muligt at læse mere på denne hjemmeside om Winemaker’s Dinner Toscana.

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *