/ Indland / Nyheder om krimi hitter på nettet  

Nyheder om krimi hitter på nettet  

nyheder
John Andersen på februar 16, 2018 - 11:17 pm i Indland, Kriminalstof
Rate this post

 

Det er meget forskelligt, hvad vi danskere helst vil læse om, når de sidder med computeren eller tablet, men krimi-artikler holder aldrig op med at vække interesse. Nyheder om kriminalitet hitter stort på nettet – både de lokale og nationale historier.

 

Hvis der er noget, der er sikkert i en ellers omskiftelig og forvirrende nyhedsstrøm, så er det, at artikler om lokal og national kriminalitet i Danmark altid er et hit. Om det gælder et røveri i Brugsen eller nyt i sagen om den drabssigtede Peter Madsen, så er læsernes interesse altid lige stor.

 

Dagens.dk sørger af samme årsag for at holde tæt øje politiets arbejde for at kunne levere de mest opsigtsvækkende og betydningsfulde krimi historier hver eneste dag, så læserne kan holde sig opdateret i små og store sager om kriminalitet. Det gælder både de sager, som berører borgernes nære hverdag som indbrud og svindel i nabolaget, men også de større sager, som hele befolkningen er optaget af – for eksempel den uhyggelige ubådssag med Kim Wall.

 

Dagens leverer skarpe lokale krimhistorier om indbrud, tricktyverier, svindel, færdselskontroller og vold og dækker samtidig de største krimi nyheder, som har stor relevans for danskere. Det landsdækkende online medie skriver således også om drab, bande- og rockerkonflikter og kriminaltet, som trækker tråde til udlandet. Det kan være sager om pædofiliringe, narkokriminalitet og skattesvindel.

 

Al krimi er gode nyheder

Men det er ikke kun krimi-historier, som har noget med Danmark at gøre, som læserne er vilde med. Artikler om mord og vold i udlandet har også altid vakt stor interesse blandt de danske nyhedsforbrugere. Netmediet har således skrevet mange historier om den britiske pige Madeleine McCann, der forsvandt på mystisk vis som fireårig på en ferie i Portugal med sin familie, ligesom at historier om mærkelige eller særligt uhyggelige mord, der foregår i udlandet, altid skaber stort engagement på sociale medier.

 

Dagens.dk har for eksempel fået meget opmærksomhed for internationale 112-historier som ‘Mor fra helvede: Anklaget for at have bagt sine to børn i ovnen’ og ‘Uhyggelig episode fanget af overvågning: Her bliver lille pige kidnappet ved højlys dag’.

 

Dagens har desuden succes med at skrive efterlysninger af efterlyste personer. Det sker stort set hver uge, at en dansker forsvinder uden et spor, og at politiet i den forbindelse må efterlyse vedkommende med billede og en beskrivelse. Disse efterlysninger er det danske medie hurtig til at bringe, så læsere på især sociale medier kan dele artiklerne, hvilket øger chancen for at få den savnede person hjem igen.

 

Mange læsere er desuden interesserede i at læse alle typer advarsler – alt fra fødevarestyrelsen til læger. Dagens.dk har skrevet mange historier om, at eksperter, myndigheder og andre relevante kilder advarer mod et produkt eller et konkret svindelnummer. For eksempel ‘Advarsel: Hvis denne mand spørger efter Louise, skal du straks ringe efter politiet’ og ‘Advarsel til forældre: Syg ‘leg’ på Facebook får teenagere til at forsvinde’.

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *