/ For mænd / En rutschebanetur de fleste mænd kun tør drømme om

En rutschebanetur de fleste mænd kun tør drømme om 57 englændere smider tøjet og snupper en tur i rutschebanen i kampen mod kræft

Nøgne i rutschebanen
Forleden smed en flok modige englændere tøjet og smuttede en tur i rutschebanen for at samle penge ind til kræftafdelingen på et lokalt hospital og forsøge at slå en Guinness-rekord.
John Andersen på oktober 29, 2015 - 12:45 pm i For mænd, Uncategorized
Rate this post

Selv om det oftest er varmere i den sydlige del af England i oktober, end det er herhjemme, var det dog nok noget af en kold fornøjelse for de 57 englændere, der trodsede efterårskulden , smed tøjet og smuttede en tur i rutschebanen The Green Scream i Adventure Island i Southend i England. Det var egentlig en happening, der skulle forsøge at tangere en tidligere Guinness-rekord fra 2010, hvor 102 passagerer tog turen uden en trævl på kroppen i selv samme rutschebane.

Men måske netop det kolde vejr, fik mange til at betakke sig. Alligevel fik de fremmødte tilskuere og verdenspressen masser af bar hud for pengene og sjældent har der været så mange, der overværede en enkelt rutschebane tur som hin oktober-dag. Selv rutschebane-entusiasten David Jellis, var på pletten og lagde bl.a. denne video på hans YouTube-kanal:

Gav penge til lokalt hospital

Så det blev ikke til nogen ny Guinness-rekord i denne omgang. Men i stedet valgte forlystelsesparken Adventure Island at donere 10.000 pund af de ekstraordinære mange entreindtægter til det lokale Southend Hospitals fond for kræftforskning.

Endvidere er parken stadig indehaveren af den lidt sære Guinness-rekord, for selv om andre har forsøgt sig, så er der ikke andre forlystelsesparker, der har kunnet samle over 102 personer, der var villige til at tage en tur uden tøj på i rutschebanen.

Ingen danske planer om rekordforsøg

Men måske var det noget at arrangere herhjemme, hvor flere af danske forlystelsesparker har rutschebaner med både loops og andre effekter, der nok skal gøre det til et drømmedejligt syn – især for mænd – at være tilskuere til et nyt rekordforsøg.

En hurtig rundringning til både Bakken, Bonbonland og Fårup Sommerland levner dog ikke mange håb om, at der skulle være chancer for et sådant rekordforsøg på dansk jord.

“Selvom vi har ry ude i verdenen for at være meget frisindede herhjemme, tvivler jeg dog på, at det rent faktisk er tilfældet i dag”, mente den person, vi talte med fra Bakken, der dog ønsker at være anonym. “Selv Side 9-pigen har jo tøj på i dag, så personligt tror jeg ikke det vil være muligt at finde folk nok herhjemme til et sådant rekordforsøg. Ærgerligt, ærgerligt – vi stiller ellers gerne rutschebanen til rådighed – bare de selv betaler turen.”

De andre to forlystelsesparker havde ingen kommentarer til vores forespørgsel. Dog mente Fårup, at det nok ikke var tilladt ifølge parkens ordensregler.

 

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *