/ For mænd / Nicole Aniston Lolitadukke – Ultimativt sexlegetøj til mænd

Nicole Aniston Lolitadukke – Ultimativt sexlegetøj til mænd Send din fleshlight på pension og sig goddag til din nye bedste ven!

Nicole møder Nicole - hvem er ægte?
Det er den rigrige Nicole Aniston til højre - næ, til venstre selvfølgelig!
Benny på september 17, 2015 - 12:23 pm i For mænd
1 (20%) 1 vote

Hvem gider rode med en gammel lommelygte, når du kan få din egen sexdukke med yderst realistisk cyberskin udformet som Nicole Aniston eller en masturbator, din partner kan fjernstyre over distancen.

Sexlegetøj har flyttet sig langt siden det eneste man kunne få var en plastikdildo til kvinderne og en oppustelig Lolitadukke til mændene. I dag er teknologien rykket ind i sexlegetøjet og nye og meget mere naturtro materialer har overtaget den kedelige – og oftest ganske sundhedsskadelige – plastik.

Lolitadukke i luksusklassen

Lolitadukken er klassikeren, når man taler sexlegetøj til mænd. I hvert fald når man ser diverse humoristiske tv-serier, vittighedstegninger og hvad der bliver kastet efter pebersvenden eller knægten, der bliver 18.

Men glem dem gamle, kedelige, skrøbelige, oppustelige Lolitadukke! For i dag er den opgraderet til noget, der er så tæt på den ægte vare, at man tror det er løgn. Ud med den og ind med Penthouse’s cyberskin dukker. Det er sexdukker i fuld legemesstørrelse, der er udformet som en nøjagtig kopi af nogle af de seneste års Penthouse Pets – altså lækre kvinder, der er blevet kåret som de flotteste og mest sexede af Pethouse’s kræsne læsere.

Vi taler om en virkelig nøjagtig kopi. Tjek selv billedet her på siden ud og gæt så på, hvem af de to Nicole Aniston’er, der er den rigtige. For netop Nicole Aniston Cyberskin-dukken er nok den mest vellykkede af de tre cyberskin-dukker, det er blevet til indtil nu.

Cyberskin erstatter det kolde, kedelige plastik. Det mærkes og føles som ægte skind og da dukken er opvarmet til kropstemperatur, slipper du for, at kalorius får kuldechok, når du først tager fat på løjerne.

Men megen opvarmning behøves egentlig ikke. For det bliver ikke mindre æggende af, at dukken kommer klar i doggystyle med adgang til det hele. Det er svært at styre sig, som Monrad og Rislund ville sige det.

Fleshlight for viderekommende

Er du i et fast forhold, behøver der ikke at mangle sexlegetøj, bare fordi du er en mand. De kendte fjernstyrede parvibratorer har længe været på markedet, men de giver nok mest valuta for pengene til hende, selvom det da er meget sjovt at gå og fjernstyre vibratoren, når hun har den på. Tilmed kan det jo gøres over distancen via en app, så du kan styre vibratoren fra din smartphone, uanset hvor i verdenen du befinder dig. Men helt ærligt, hvor fedt er det lige for dig?

Heldigvis er der godt nyt til os mænd. For vi skal da ikke snydes. Køb f.eks. denne smarte Kiiroo Onyx teledildonic masturbator. Den fungerer lidt ligesom et fjernstyret Fleshlight og virker ligesom mange parvibratorer over distancen via internettet.

Som alt andet her i livet er det kvinden, der bestemmer. For i den anden ende af forbindelsen ligger hun med den tilhørende trykfølsomme dildo. Så klemmer hun sammen om den med musklerne i underlivet, kan du mærke det i masturbatoren – og giver hun dildoen et håndjob, mærker du det bestemt også.

Se, så er der noget ved at have sex over distancen!

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
1 (20%) 1 vote

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *