/ Forbruger / Når håndsæbe er en videnskab

Når håndsæbe er en videnskab Håndhygiejne nedsætter risikoen for sygdom markant, men hvilken håndsæbe skal vælges og hvad er forskellen?

John Andersen på december 28, 2014 - 12:13 am i Forbruger
Rate this post

At vaske hænder er en absolut nødvendighed, hvis du ønsker en ordentlig personlig hygiejne og dermed forblive sund og rask. Men der er nogle håndsæber, der kan gøre så meget mere end blot at hjælp dig med at opretholde din personlige hygiejne og beskytte dig mod smitsomme sygdomme. De ”specielle” håndsæber kan også hjælpe dig med at blive mere afslappet, og gør du føler dig afslappet, samt give dig en behagelig duft, som du og hele familien kan nyde. Et glimrende eksempel på denne form for sæbe er håndlavet håndsæbe af Læsø, der indeholder lavendel olie.

Læsø håndlavede lavendel håndsæbe kan du finde hos Helsekost-online, alle Læsø´s håndsæber er håndrørte, med mange forskellige pragtfulde dufte. Lavendel håndsæbe er dog er en af deres bedst sælgende produkter på grund af den beroligende duft af olien og dets terapeutiske virkninger.

Lavendel er kendt for sin beroligende og afstressende effekt. Så hver gang du vasker dine hænder med læsø hjemmelavet lavendel sæbe, vil du ikke kun få rene hænder, men du vil også føle dig mere afslappet på samme tid. Lavendel har også antiseptiske og antibakterielle egenskaber, der gør denne sæbe ekstra effektiv den beskyttelser mod sygdomsfremkaldende bakterier. Hvis du har sår eller hudinfektioner som eksem, kan du bruge lavendel sæbe til at fremskynde helingsprocessen. Denne sæbe er også meget nyttig til at lindre smerter og ubehag af solskoldning og insektbid.

Lavendel håndlavet er en blød håndsæbe. Den er lavet af naturlige ingredienser og indeholder ikke nogen giftige kemikalier. Denne håndsæbe er så mild at den med fordel kan bruges af alle i husstanden, herunder også børn.

Håndsæbe der er håndrørt, med naturlige ingredienser er det bedst at bruge til hele familien, denne håndsæbe fra Læsø dufter af friske lavendel.

Skal du også forkæle dine fødder?

Ømme fødder kender vi alle til, de kan gøre det svært ”bare” det at stå op, at gå eller løbe, det er en tilstand der gør de simpleste aktiviteter i hverdagen til aktiviteter vi helst være undgå at udføre, netop fordi vi har ømme fødder.

Desværre får de fleste ikke gjort noget ved deres ømme fødder, og derfor vil ovenstående uheldige tilstand komme igen og igen.

De mest almindelige årsager til ømme fødder er overbelastning, men man kan også lide af en almindelig fodlidelse, det kan være man har knyster eller plantar fasciitis.

De mest udsatte områder er hælen og forfodens trædepuder, derfor kan især disse områder følges ømme.

Men hvad er årsagen til ømme fødder?

Der er en del muligheder som kan være skyld i at du har ømme fødder:

 • Dit valg af fodtøj, herunder også størrelsen på fodtøjet
 • Nye sko som ikke er gået til
 • Din alder spiller også ind
 • Overbelastning af fødderne
 • En helspore gør også ondt
 • Indeklemt nerve
 • Hvis du har diabetes
 • Deforme fødder giver tit ømme fødder
 • Fodvorter
 • Hvis du er overvægtig
 • Graviditet kan give ømme fødder
 • En forstuvet fod/ankel
 • Knoglekræft
 • Koldbrand
 • Fodsår
 • Urinsyregigt

Når du gerne vil af med ømme fødder, kan vi klart anbefale dette produkt som hedder Superglade fødder, med det produkt kan du gøre en god indsats for at komme af med dine ømme fødder

Her starter du med at give dine ømme fødder et dejligt fodbad med badesalt, der er håndhøstet i Guerande, efter cirka ti minutter med de ømme fødder i fodbad, tager du sæben med knust pimpsten frem, her efter skrubber du den hårde hud, der f.eks. er på trædepuderne på forfoden, hælen, samt hvis der er noget på nogle af tæerne.

Efter dette dejlige fodbad, tørrer du dine ømme fødder, herefter skal de masseres med den medfølgende fodbalsam, den er fremstillet af økologisk i bivoks, økologisk jomfru olivenolie, denne balsam har en fast konsistens, men smelter når man masserer de ømme fødder med denne fodbalsam. Husk at det ikke kun er undersiden af foden der skal masseres, det er både trædepuderne, hæle, alle tæerne og mellem disse. Når du har gjort dette har dine fødder fået nyt liv og er klar til nye udfordringer igen, du har ikke ømme fødder mere.

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *