/ For mænd / Mere for mænd på e-pressen

Mere for mænd på e-pressen Har du manglet noget mere stof for mænd her på e-pressen, så får du nu fuld valuta for pengene i vores nye sektion for mænd. Her finder du anmeldelser af de produkter, der interesserer os og artikler om det, vi går op i. Ikke så meget tøsefnidder og ammehjerne – bare ægte, rå artikler og anmeldelser for rigtige mænd.

Du behøver ikke ligne en toptrimmet bodybuilder for at synes, det er fedt at læse vores sektion for mænd her på e-pressen. Her er lidt af det hele: Lyst, lir, lækkerier og luksus!
Benny på september 28, 2015 - 9:19 am i For mænd
Rate this post

Nuvel, selvfølgelig er der også allerede en sportssektion her på siden, men ikke alt i livet drejer sig jo om sport – trods alt. Derfor har vi valgt at oprette en rigtig mandesektion, der ser nærmere på alle de lækre ting og gadgets, vi mænd elsker og så alt det, som vi snakker om, når vi kun er mænd. Skulle der dukke et par lækre chicks, så kan de da også få en omgang – omtale selvfølgelig, hvad katten tænker du ellers på?

Sektionen har været i luften i lidt over en uge nu og hvis du vil have et overblik over, hvad vi allerede har omtalt, så får du det lige her:

Kontorstol for ægte livsnydere

Vi startede med noget så almindeligt som at anmelde en kontorstol. Gab, tænker du nok, men når du først har tjekket denne her ErgoHuman kontorstol ud, sker der bare et eller andet for den indre nørd eller drengerøv. For det er ikke bare en skide stol! Den er stort set det eneste møbel du har brug for på kontoret!

Nicole Aniston – to af hende, tak!

Dernæst kastede vi os over noget, vi vil se meget mere til i fremtiden. En kvinde der vil hver gang! Nå, ok, nærmere en slags sexrobot, her i form af en anatomisk korrekt kopi af Penthouse-baben Nicole Aniston, der kan erhverves i helt privat lolita-luksus-version – opvarmet og klar til det hele.

Når stubbene skal rives af

Efter lidt til underlivet kastede vi os over den anden ende. Der har vi mænd jo også hår og af gammel vane eller for at det modsatte køn ikke begynder at omtale os som hulemænd – det gør de nok alligevel, når vi ikke lytter – så skal håret barberes – som minimum i den nedre del af knolden.

Det kan du få gjort med stil med denne Brauns barbermaskine, som vi anmelder her.

Så skal der leges – for alvor

Når vi så er blevet lige så glatbarberede som en barnenumse, så skal der leges. Nej, ikke på den måde – men vi kom godt nok vildt op at flyve alligevel! Vi har nemlig storleget med den lækre DJI Phantom 3 drone, der bestemt ikke er noget legetøj for smådrenge, men en professionel drone med indbygget kamera og flyv hjem-funktion. Desværre skulle den afleveres tilbage efter endt test.

På dybt vand på stuegulvet

Højt at flyve, dybt at falde – og på dybt vand kom e-pressens midaldrende tester, da han pludselig fandt sig selv i en Concept 2 romaskine midt på gulvet. Heldigvis skulle den også leveres retur, ellers var der begyndt at dukke atletiske former op. For her kan der virkelig trænes igennem, mens du tager et spil på romaskinens indbyggede skærm.

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *