/ For mænd / Mænd, massage og spa – not! Or what?

Mænd, massage og spa – not! Or what? Hører du også til dem, der synes al den der snak om metroseksualitet, ansigtsmasker, styling og frisør hver måned lugter lidt for meget af blød mand, så tjek lige ud, hvad du går glip af her!

Der bliver virkelig gået til makronerne på Samadhi Spa.
Det bliver gået til den, når først Samadhi Spa's professionelle massør tager næsten hver eneste muskel i din krop under behandling.
Benny på september 30, 2015 - 7:30 am i For mænd
Rate this post

For en gang imellem har du bare fortjent en ordentlig gang selvforkælelse, hvor det hele bare handler om dig – og nej, vi snakker ikke sugardating, escortpiger eller et godt, gammeldags bordel her. Vi snakker faktisk slet ikke noget frækt eller erotisk overhovedet.

Nå, du er her endnu! Så er du også en af dem, der mener, at der er mere i livet end bare sex – og ligegyldigt hvad du går og praler med, så kan du alligevel ikke holde nær så længe, som den gang selvforkælelse varer, som vi beskriver her.

Det her er nemlig forkælelse for krop og sjæl – og ja, det lyder nok liiiidt for metroseksuelt for nogen, men jeg lover dig, at det en af de bedre oplevelser.

Tre timer i himlen

Det lyder måske som en filmtitel, men det kan blive virkelighed for enhver, der kommer forbi Rådhusstræde i København og har et par tusinde, de gerne vil brænde af på dem selv – og nu kan vi så ikke trække den længere: Det handler om en tur i spabad med indbygget massage af både krop, fødder, ansigt og hovedbund og – vi lover ikke at sige det til nogen – en ansigtsmaske! Og en kold øl og lidt snacks til sidst!

Hele sceancen tager tre timer og forgår på det eksklusive Samadhi-Spa, der ligger lige ved Rådhuspladsen. Her kommer der også en masse lækre chicks – og hvem ved hvad du kan score, når du er færdig med behandlingen, der meget rammende har fået navnet Kongebehandlingen.

Charme, selvtillid og velvære i hele kroppen

Det hele starter med et godt varmt bad med lavendelduft og masser af kropspeeling. Det er ikke til at tage appelsinhud med, men giver bløde og afslappede muskler.

Derefter står den på en gang fodmassage med mere peeling og så kommer du under hammeren i en time til en gang grundig og særdeles dybdegående sportsmassage, hvor hver en muskel – næsten – i kroppen får en omgang.

Der sluttes med lidt til hovedet

Efter således at være behageligt mør- og gennembanket, får du en gang hovedbundsmassage med varm pebermynteolie, der masseres ind i hovedbunden og på panden. Man dufter godt uden at lugte alt for feminint bagefter.

Til sidst får du så den famøse ansigtsmaske lagt og selv om vi ikke er meget for at indrømme det, så er huden dejlig blød og behagelig – og man føler virkelig, at man kan få lagt ansigtet i de rigtige folder bagefter.

Efter udstået dåd er belønningen en kold øl og en gang snacks – rimelig sølle traktement taget i betragtning af, hvor meget du har været igennem. Men indrømmet – man har det godt og alle de mange spændinger og andre skavanker i kroppen synes at være helt forsvundet. I hver fald i et stykke tid.

Som sagt! Behandlingen hedder Kongebehandlingen og kan bestilles lige her!

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *