/ For mænd / Mand dig op, gør rent og få noget på den dumme

Mand dig op, gør rent og få noget på den dumme Et studie foretaget af Department of Human Ecology at the University of Alberta in Canada synes at påvise, at mænd der deltager aktivt i rengøringen derhjemme, får mere på den dumme end dem, der giver den som sofakartoffel foran flimmeren.

Vi mistænker en kreds af luskede kvindelige forskere for at stå bag undersøgelsen.
Benny på november 6, 2015 - 3:04 pm i For mænd
Rate this post

Et studie foretaget af Department of Human Ecology at the University of Alberta in Canada synes at påvise, at mænd der deltager aktivt i rengøringen derhjemme, får mere på den dumme end dem, der giver den som sofakartoffel foran flimmeren. Det er dog uvist, hvorvidt det er kvindelige forskere, der står bag undersøgelsen.

Skændes I tit over de huslige pligter derhjemme, er der stor sandsynlighed for, at du ikke får nær så meget sex, som du godt kunne tænke dig. Men i stedet for at jamre din nød til vennerne nede på det lokale værtshus eller i omklædningsrummet efter Old Boys fodbold, skulle du hellere fedte hjem og svinge gulvmoppen og støve af.

For ifølge en canadisk undersøgelse ser det ud til, at mænd der deltager aktivt i rengøringen derhjemme og par generelt, der er gode til at dele de huslige pligter mellem sig, har et væsentlig bedre og meget mere aktivt sexliv end dem, hvor det kun er den ene part – læs kvinden – der tager hovedparten af slæbet.

Hvor meget skal jeg lave, for at det giver bonus

Til gengæld giver undersøgelsen ikke nogle pejlemærker for, hvor lidt husligt arbejde du kan slippe med at lave, for at blive belønnet med mere sex. Ifølge manden bag undersøgelsen professor og parterapeut Matt Johnson varierer det nemlig fra par til par, hvor meget husligt arbejde der skal til, før parterne føler, at de huslige pligter er fordelt ligeligt.

Så der er altså ikke noget minimum af husligt arbejde, du kan slippe afsted med, ligesom der desværre heller ikke er noget maksimum… Det sidste er næsten det værste, for så kan du jo ende med at knokle dig til døde med både støvsugning, gulvvask og alle de andre kedelige tjanser, uden at der er held i sprøjten af den grund.

Hvorfor overanstrenge sig uden grund

Det er jo ærgerligt at skulle overanstrenge sig uden grund, når der nu alligevel ikke er nogen garantier for, at din indsats på hjemmefronten kommer til at give bonus. Ja, faktisk mistænker vi den gode Matt Johnson for at være stråmand for en kreds af luskede kvindelige forskere, der vil lokke mænd på den limpind, at det giver mere sex på dagsordenen at svinge kosten.

Derfor lyder anbefalingen herfra, at du meget hellere skal lave en helgardering og købe sådan en svend her. Så kan du og lillemor foretage jer noget mere intimt, mens den klarer støvsugningen.

Se det er jo til at forstå – hvis du er en mand.

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *