/ For mænd / En rigtig mand skal have en kombineret bærbar og tablet i en og samme maskine

En rigtig mand skal have en kombineret bærbar og tablet i en og samme maskine Med en Lenovo Yoga får du det bedste fra hele tre verdener: En bærbar computer, som du kender den, en tablet – om end lidt tung – og en computer, der bruges som skærm, når du giver den med Netflix og Chill i sofaen eller skal køre en forretningspræsentation i et mødelokale uden projektor.

Lenovo Yoga
Benny på december 9, 2015 - 6:00 am i For mænd
Rate this post

Vi kender godt de der digitale pungrotter, der slæber rundt på både en bærbar og en tablet. Jeg var selv én af slagsen, indtil jeg opdagede Lenovo’s geniale Yoga-koncept, Her får du en bærbar computer med touch skærm, hvor skærmen kan foldes helt op på bagsiden af tastaturet, uden at det falder af eller computeren knækker midt over.

Af dømme efter folks reaktioner i S-toget, var jeg en af de første herhjemme, der havde en. For hold da kæft, hvor folk gloede, når jeg trak den op af tasken og vred skærmen hele vejen rundt. Man kunne ligefrem spotte andre Lenovo-ejere i kupeen, der så ud som om de fik helt ondt ved at se det – og stor var deres forbavselse også, når jeg bare vendte den på højkant og begyndte at læse en e-bog på skærmen. Var der mon ikke en lille smule misundelse at spore i deres blik.

Windows PC og tablet i en og samme maskine

Det er snart næsten to år siden, at jeg fik min første Yoga og denne artikel er der for ikke en helt traditionel Lenovo Yoga anmeldelse, men mere min helt personlige erfaring og begejstring over maskinen.

Med touch-skærm, muligheden for at konvertere den bærbare til en tablet og de særlige kantbesværgelser, der var en del af Windows 8, gav både Start-skærm og det med at stryge ind over kanten af skærmen pludselig mening. Det var som at have en Microsoft Windows Surface Pro computer – bare med et ordentlig tastatur og med mulighed for at vende skærmbilledet ligesom på en iPad.

Men selvfølgelig var det ikke en iPad med alle de smarte apps. Det var en fuldblods bærbar, der kunne bruges som tablet. Tilpas god nok til at kunne læse e-bøger eller se film på farten, så iPad’en kunne blive hjemme – og så kunne den noget, som iPad’en ikke kunne. Den kunne stå selv ved at sætte skærm og tastatur op som et telt.

Derhjemme blev det hurtigt min favoritstilling på min nye Yoga. For med en smart docking-station og et miniHDMI-stik kunne jeg have Yoga’en stående som en lille tredje skærm sammen med mine to store 24” skærme, jeg normalt arbejder på. Så kunne Outlook leve sit eget liv på den lille 11” skærm og det jeg arbejdede med være på de to store skærme. Genialt!

Udviklingen går stærkt

Siden da er der kommet ikke mindre end 3 nye generationer af Yoga’er, ligesom der findes nogle semi-Yoga produkter, hvor skærmen enten er løs eller ikke kan vippes hele vejen rundt. De to første generationer der kom efter min nu efterhånden bedagede Yoga, bliv tyndere og tyndere for hver generation. Den såkaldte Yoga 3 var ikke tykkere, når den var slået sammen, end tastaturdelen min førstegenerations Yoga. Skræmmende tynd!

Nu kommer så nogle lidt større modeller, både hvad angår tykkelse og skærmstørrelse. Vi er oppe i 15,6” på de største – altså ligesom en almindelig bærbar. De nye hedder 500, 700 og 900 til efternavn og ligner mere traditionelle bærbare lige som min Yoga. De har tilmed numerisk tastatur på, så vi taler om en virkelig fuldblods pc her.

Vil du købe en Lenovo Yoga, kan du tjekke en af modellerne ud her!

 

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *