/ For mænd / Træt af at slukke lyset efter din teenager?

Træt af at slukke lyset efter din teenager? Orker du snart ikke mere? Teenagere kan være noget af en udfordring. Især fordi de synes at glemme alt det, de kunne engang.

Skift til LED belysning og spar kassen på el-regningen.
Benny på februar 17, 2016 - 10:00 am i For mænd
3 (60%) 1 vote

Bare en simpel ting som at slukke lyset, kan udvikle sig til en konflikt mellem jer. Men heldigvis kan du nemt få ro i huset igen ved at købe en lampe med bevægelsessensor indbygget.

For tit er det på toilettet eller gangarealerne, den er gal med at få slukket lyset. Det er irriterende. For det er bare penge lige ud af vinduet, når lyset har stået tændt på f.eks. toilettet hele natten, fordi den forvoksede pode har glemt at slukke efter sig.

LED med bevægelsessensor

Det kan du nemt løse ved at fjerne den gammeldags lampe og sætte en moderne lampe med LED-pærer og bevægelsessensor op. De er perfekte til netop gangarealerne og til brug på toilettet – bortset fra, at det så er slut med at sidde og hyggeskide. For sidder du stille for længe, så slukker lyset!

Da lamperne anvender LED-pærer, betyder det samtidig, at du kommer til at spare en masse penge på din el-regning og ikke behøver at tænke på at skulle skifte pærer de næste 10-15 år. Så udover at slippe for at bruge strøm til ingen verdens nytte, kan du glæde dig over, at det lyd lamperne giver, koster dig mindre på elregningen.

Du kan selv skifte lamperne

Har du et typisk downlight siddende i loftet på toilettet eller i gangen, kan du finde et tilsvarende i LED-udgave med bevægelsessensor indbygget. Faktisk kan du ikke en gang se bevægelsessensoren. Den er skjult i lampeglasset. Så der er ikke tale om, at du får en grim lampe med en masse udvækster og himstregimser hængende.

Tilmed kan du selv skifte lamperne. For efter de nye regler for arbejde med elektriske installationer, må du gerne selv skifte en lampe, hvis det bare handler om at tage den gamle ned og sætte den nye op. Så længe der ikke skal etableres nye installationer, behøver du ikke have fat i en installatør. Er det lige til at gå til, må du godt selv. Men husk at slukke for strømmen på hovedtavlen for den gruppe, lampen er tilsluttet på. Ellers får du nemt stød.

En flot stilful LED downlight med indbygget sensor kan f.eks. købes hos lyskilderdirekte.dk.

 

Skift de gamle lysstofrør

I bryggers eller gangarealer er der tit anvendt lysstofrør. Især i typehuse fra 1970’erne og -80’erne var det populært at sætte et lysstofrør op på disse steder. Det var økonomisk og praktisk belysning – dengang.

I dag kan du skære op til 70 % af energiforbruget ved at skifte til en LED-udgave. Orker du ikke at skulle reparere skaderne efter det gamle lysstofarmatur, kan du faktisk få en LED-udgave der matcher næsten 100 % på målene og som samtidig har indbygget bevægelsessensor.

Hos Lyskilderdirekte.dk finder du den perfekte LED-erstatning for dit gamle lysstofarmatur.

På den måde slipper du for en masse arbejde i forbindelse med udskiftningen og undgår samtidig flere konfrontationer med din teenager. Mere elegant kan det næsten ikke gøres.

 

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
3 (60%) 1 vote

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *