/ / Køb din næste seng på nettet

Køb din næste seng på nettet

Benny på oktober 23, 2015 - 11:08 am i Ikke-kategoriseret
Rate this post

Danskerne handler på nettet som aldrig før. Men det er stadig mest de mere traditionelle nethandelsting, de køber ind. Forbrugselektronik, smykker, sko, tøj og – nå ja – sexlegetøj er stadig højdespringerne, når Dankortet svinges online. De lidt større ting, kører vi stadig ud og handler ind selv.

Spar besvær og hold i ryggen

Det gælder især store ting som skabe, senge og andre møbler. Her tager vi selv turen hen til bolighuset eller den lokale afdeling af Jysk. Det kan også være, at vi pakker familien sammen og drager afsted til IKEA, ILVA eller et af de andre store bolighuse. Uanset hvor vi vælger at handle, bruger vi en masse tid på transport og traven rundt for at finde den vare, vi har brug for – og når der først er handlet, starter det helt store slæbegilde ellers.

For hjemtransport og opsætning står vi næsten altid selv for – oftest i en lånt trailer. Da møblerne er tunge og oftest leveres usamlede i en eller flere papkasser, forestår der et større arbejde med først at få hentet møblerne ud fra butikkens vareudlevering, lastet på den lånte trailer og kørt hjem.

Hjemme skal de enkelte pakker med møbeldele så slæbes ind, samles og stilles på plads. Det bliver nemt til mange tunge løft på en dag og er du ikke vant til så fysisk hårdt arbejde, følger der også nemt både muskelsmerter og ondt i ryggen med.

Køb online og spar det meste af slæbet

I stedet skulle du meget hellere gøre, som du gør med forbrugselektronik, tøj og andre ting, du traditionelt køber på nettet. For du behøver ikke begrænse dig til kun at købe varer på nettet, der er så lette, at de kan komme frem med postvæsnet.

Inden du handler online er det dog en god ide at tjekke, hvor meget det koster at få møblerne sendt. Hos f.eks. IKEA er udbringning af møbler særdeles kostbart og mange møbelhuse tager almindelig fragtmandstakster for at sende varerne ud – og de er heller ikke billige.

Gratis fragt og længere fortrydelsesret

Men nogle steder er fragten helt gratis! Det gælder f.eks. hos Bedrenætter.dk, der sælger senge på nettet i alle mulige størrelser og udførelser. Her koster det ikke noget at få leveret din nye seng til hoveddøren, uanset hvor i landet du end bor. Du kan tilmed returnere den gratis, hvis du ombestemmer dig inden for de første 14 dage.

For når du handler på nettet, har du nemlig altid 14 dages fortrydelsesret. Det har du ikke i en butik. Der fanger bordet, så snart du har betalt for varen. Mange butikker vælger dog at give 8 dages returret som en ekstra service.

Men på nettet har du altid 14 dage. Det burde være nok til at finde ud af, om sengen er værd at sove i!

 

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *