/ Kriminalstof / Indbrud hærger Danmark i julen

Indbrud hærger Danmark i julen Lær hvordan I kan undgå indbrud i julen med disse tips fra en ekspert

Simon på december 16, 2014 - 12:19 pm i Kriminalstof
Rate this post

Tallene er i bedring, men Danmark ligger stadig i den tunge ende, når vi taler indbrud i Skandinavien. Især i julen står det slemt til. Politiet kunne melde om rekordmange indbrud op til jul sidste år – 650 på tre dage – og hvis tendensen fortsætter, får tyveknægtene nogle lukrative arbejdsdage.

“Jeg tror bare, man må konstatere, at danskerne stadig ikke er dygtige nok til at sikre sig derhjemme. Selvom der sker færre indbrud på et år, lader folk ikke til at passe bedre på i juledagene,” konstaterer tryllekunstner Sunny Cagara, der også fungerer som foredragsholder og rådgiver inden for tricktyveri og indbrud.

“Der findes forholdsvis få husstande i Danmark med alarm installeret, og indbrudssikre døre og vinduer gør vi os ikke meget i. Måske folk stoler for meget på hinanden eller tager statistikkerne med et gran salt.”


Gadgets og ekstralåse gør tyven træt

Især i de større byer og i forstæderne forekommer indbrud hyppigt, og det sker oftest i tidsrummet 8-16, hvorfor det er stærkt tilrådeligt at samarbejde med naboen om at holde øje med boligen, når I er væk på juleferie. Det er dog også muligt at tage en lang række forholdsregler for at gøre livet så surt for indbrudstyven, at han giver op.

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *