/ For mænd / House Doctor

House Doctor – møbler og lamper til den kræsne mand

House Doctor skrivebord
Møbler? Jamen, det er da noget, kæresten bestemmer! For havde vi magt, som vi har agt, ville vi nok vælge nogle helt andre møbler, lamper og pyntegenstande. Så fik vi nemlig hjælp fra House Doctor, der altid har en kur mod vores indretningsproblemer.
Benny på oktober 29, 2015 - 12:04 pm i For mænd
Rate this post

Der er stor forskel på mænd og kvinders smag og alt for ofte er møbler, lamper og den slags, noget vi lader kæresten, konen eller hvilke kvinder der nu ellers er i vores liv om at bestemme. Men kunne vi selv vælge, ville vi nok gå efter noget lidt mere exceptionelt og vovet. For selv om de fleste kvinder siger, at de ønsker at skabe et unikt hjem, sååååå ligner de nu hinanden meget godt.

Få hjælp fra doktoren

House-doctor-skraldespandSkal det være anderledes, lidt vildt, noget vovet eller bare specielt, så bør du kigge nærmere på interiørproducenten House Doctor. Deres stil er på samme tid meget personlig, provokerende og uformel. Kort sagt helt sin egen og den lidt kantede, anderledes stil går igen uanset om du kigger på lamper, møbler, køkkenting, pynteting, tæpper, puder eller udstyr til hjemmekontoret. Ja, selv deres skraldespande er noget for sig selv.

En lampe til hvert verdenshjørne

House Doctor WHouse Doctors serie af lamper henter inspiration fra mange af de klassiske lampedesigns, men gør dem alligevel til helt deres egne lamper ved at mikse kraftige elementer af retro, industrial design og rå, uforarbejdede materialer ind.

Et sted, hvor de er særdeles unikke er deres serie af verdenshjørnelamper. Simpelthen fire lamper, der er udformet som bogstaver for de fire verdenshjørner: N, S, W og O. Designmæssigt ligner de, de der bogstaver der sidder på amerikanske collegetrøjer og som var så populære herhjemme i 1980’erne.  Hver bogstav købes for sig og kan så stilles i huset, så de markerer de respektive verdenshjørner – eller du kan købe en enkelt lampe med det bogstav, der giver mening for dig.

En kommode du næppe får ind i soveværelset

House Doctor kommodeHouse Doctors møbeldesign bruger det samme mix af designs som deres lamper. F.eks. deres Oak-mix kommode der mest af alt ligner en flok kasser med skuffer i forskellige bredder, der er klasket oven på hinanden. Perfekt til sengebord, men næppe en kommode der får adgang til soveværelset, med mindre du er single eller har en partner, der synes det er hipt.

Den er virkelig helt sin egen og de store hjul i bunden giver den lige et strejf af værksted og industri, der på en eller anden måde sniger sig ind i alle House Doctors ting.

Skrivebord eller høvlebænk?

Et andet eksempel på deres flirten med værkstedet er deres Oak-Mix Skrivebord i egetræsfinér (se øverst på siden). Ved første øjekast kan det godt minde lidt om en høvlebænk – bare uden indbygget skruestik. Men det er da også et nydeligt og meget praktisk skrivebord til hjemmekontoret med tre dejlige store skuffer, hvor både papirer, bærbar computer og andre kontorting kan gemmes af vejen, når først arbejdsdagen er ovre.

Sådan kunne vi blive ved. House Doctor er simpelthen en guldgrubbe af indretningsting for mænd… og dristige kvinder.

 

 

 

 

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *