/ Rejser / Guide: sådan sparer du penge på rejsen

Guide: sådan sparer du penge på rejsen

Young woman reading a book at beach
John Andersen på marts 9, 2018 - 1:36 pm i Rejser
Rate this post

 

Langt de fleste er nok enige, når man siger, at det er virkelig fedt at rejse. At komme langt væk fra hverdagen og opleve nye kulturer og folkefærd er noget, vi alle sammen har godt af, og heldigvis er det noget de fleste danskere er rigtig gode til at sætte tid og penge af til. Det er rigtig godt for ens læring og dannelse at opleve verden uden for Danmark, og det sætter livet i et helt andet perspektiv, når man oplever, hvordan andre mennesker lever. Der er ingen tvivl om, at alle og enhver vil drage en masse fordele af at rejse, men desværre er det jo sådan, at dét at rejse hurtigt kan blive en virkelig dyr affære, og derfor er der nogen, der afholder sig fra det, da der også er så mange andre ting, man skal have råd til. Heldigvis er der dog hjælp at hente, for det er faktisk muligt at tage på en billig rejse, og herunder er der samlet en række gode tips og tricks til at spare penge, når du skal rejse.

 

Bestil i flybilletter i god tid for lavere priser

Nogle tænker over det, men det er langt fra alle – hoteller og flyselskaber lever af at tjene penge på, at folk køber deres ydelser til dyre priser. Flyselskaber holder skarpt øje med deres kunders købsvaner og tilretter deres priser herefter. Det vil altså sige, at de tidspunkter hvor folk typisk køber billetter på, er de tidspunkter, hvor billetterne vil være dyrest. Køb desuden dine billetter i så god tid som muligt, for jo længere væk fra afrejse man er, desto lavere vil prisen på billetterne være, og hold så regelmæssigt øje med hvordan priserne falder eller stiger, og slå så til når prisen er lavest.

 

Gå på kompromis med hoteller

Der findes typisk en hel masse muligheder for hvilke hoteller, man kan bo på i løbet af sin rejse, så selvom det er fristende, behøver man altså ikke at bo på 4- og/eller 5-stjernede hoteller gennem hele sin rejse, hvis man ikke har råd til det. Der findes masser af fordele ved at spare på hotelværelser, for du kommer højst sandsynligt ikke til at tilbringe særlig meget tid der alligevel. Bor du billigt kan du i stedet bruge dine penge på af få en masse fede oplevelser, hvilket alligevel er det du kommer til at huske mest af i sidste ende.

 

Rejs uden for højsæsonen

At rejse uden for højsæsonen, hvilket vil sige alle andre tidspunkter, end når skolerne har ferie, er altid de tidspunkter, hvor priserne for at rejse vil være absolut lavest – jo længere væk fra højsæsonen desto lavere priser. Så hvis du rejser uden børn i skolealderen, ikke er afhængig af et bestemt afrejsetidspunkt og kan få ferie til det, så kan det helt klart anbefales at rejse uden for højsæsonen.

 

Bo væk fra turistområder og andre populære områder

Ligesom med de tidligere nævnte hoteller, kan det på mange måder betale sig at gå på kompromis med hensyn til bosteder. Rejser man for eksempel til en storby, kan man sagtens bo lidt uden for byen og tage med offentlig transport ind til byen om dagen for at spare en masse penge, og dette kan også sagtens lade sig gøre mange andre steder. Rejser man til et populært rejsemål, kan man altså sagtens bo i nabobyen eller i udkanten af byen uden at komme til at mærke forskel overhovedet i løbet af ferien.

 

Tag på afbudsrejse

Med god grund er afbudsrejser en af de mest populære muligheder for at tage på en billig ferie. Priserne for afbudsrejser kan nemlig komme til at ligge helt nede på 1.000 kr. for en uges ferie. Det kræver bare, at man er heldig at få fat på et godt tilbud, for der er rift om dem. Dog ved man ikke, om man skal rejse før lige i sidste øjeblik, men er man villig til at vente i så lang tid og tage chancen, findes der stort set ingen ulemper ved afbudsrejser. Ved at klikke her kan du læse meget mere om afbudsrejser og fordelene ved det.

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *