/ Forbruger / Gratis Lån

Gratis Lån Sådan låner du penge uden renter og gebyrer

John Andersen på december 25, 2014 - 6:53 pm i Forbruger
Rate this post

Hvor ofte oplever man ikke, at man lige står og mangler et mindre beløb. Det kan være i forbindelse med en ferie, eller op til jul eller bare efter en lidt for dyr måned, med alt for mange uforudsete udgifter. Hvis man så oven i købet ved, at man har penge på kontoen allerede i måneden efter, der går måske børnepenge ind eller overskydende skat eller noget lignende. I disse tilfælde kunne det være rart, hvis man lige kunne låne lidt penge gratis, og gerne helt uden renter og gebyrer, indtil man igen kommer økonomisk ovenpå.

Nu er det faktisk muligt at låne penge helt gratis i en kortere periode. Ja man skulle ikke tro at det var muligt, men det er det. Der er flere og flere online låneudbydere, der tilbyder, at man kan få det første lån gratis, hvis man vel og mærke betaler lånet tilbage inden for en kort tidshorisont. Typisk så kan man låne et mindre beløb (fra 500 kr. – 10.000.- kr.) i en periode på imellem 14 og 60 dage, uden at skulle betale hverken renter eller gebyrer, alt efter hvilket lån og hvilken låneudbyder man vælger.

For at komme i betragtning til de gratis lån, og for at være sikker på at lånet er helt gratis, så er der nogle få simple betingelser hos låneudbyderne, man skal opfylde:

 • Lånet man optager, skal være det første lån man optager hos låneudbyderen
 • Man skal være fyldt 20 år
 • Man må ikke være registreret hos RKI
 • Man skal betale lånet tilbage inden for den aftalte tidshorisont (typisk 14 – 60 dage)

Flere og flere kviklån udbydere tilbyder nu de gratis lån. Så hvis man har brug for at låne et mindre beløb i en kort periode, så er de gratis lån en rigtig god og billig mulighed for at forøge likviditeten i en kortere periode, uden at det skal koste en mindre formue i renter og gebyrer.

Fordele med de gratis lån:

 • Der er ingen renteomkostninger forbundet med lånet
 • Du skal ikke forklare låneudbyderen hvad du skal bruge pengene til. Du kan låne det aftalte beløb helt uden at stille stikkerhed for beløbet, det eneste de kræver at du betaler lånet tilbage til tiden.
 • Du kan optage lånet hjemmefra, blot ved at udfylde en enkelt formular på nettet.
 • Der er høj godkendelsesrate for låneansøgerne
 • Det er nemt og hurtigt at optage et gratis lån
 • Du får typisk svar på din låneansøgning inden for en times tid
 • Du får typisk pengene sat ind på din konto, senest dagen efter at din låneansøgning er godkendt

Ulemper med de gratis lån:

Der er faktisk ikke så mange ulemper med de gratis lån – for det er jo helt gratis, hvis man vel og mærke overholder de få betingelser, som låneudbyderne stiller.

 • Der tilkommer renter og gebyrer, hvis den aftalte betalingsfrist overskrides

Der tilkommer kun renter og gebyrer på lånene, hvis man vælger ikke at overholde den aftalte tilbage betalingsfrist, for det gratis lån.

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *