/ For mænd / Hold styr på campingvognen, havetraktoren og andre løsdele på din grund

Hold styr på campingvognen, havetraktoren og andre løsdele på din grund Indbrud og tyveri er rigtig irriterende. Især af de oftest dyre have- og motoriserede legeredskaber, som mange af os har investeret i. Snyd tyven og sæt en GPS-tracker i det, du vil beskytte. Så er det nemt at følge dens færden og få politiet til at gribe ind.

Udstyr din havetraktor, campingvogn eller dyre bil med en GPS-tracker og følg dem med mobiltelefonen.
Hvorfor slippe taget i din havetraktor, campingvogn eller ATV, bare fordi tyvene har fået held til at fjerne dem fra grunden. Udstyr dem med en GPS-tracker, så det er muligt at følge deres færd videre frem.
Benny på december 7, 2015 - 8:00 am i For mænd
Rate this post

Danmark har en kedelig skandinavisk rekord. Vi er det land i Norden, der har det højeste antal indbrud! Ja, faktisk har vi 9 gange så mange som i Norge og 4 gange så mange som i Sverige. Så der er god grund til at sikre din bolig med både alarm og videoovervågning.

Men hvad alt for mange mennesker glemmer at sikre, er de oftest meget dyre motoriserende have- og legeredskaber, vi har stående i udhuse eller frit fremme på grunden – eller den campingvogn, vi har stående derhjemme om vinteren, når den ikke er i brug.

Det gør disse forholdsvis bekostelige ting til et let bytte for tyvene, der i ly af mørket eller i løbet af dagen, når huset og alt hvad der er på grunden, er alene hjemme, kan snige sig ind og trille afsted med havetraktoren, ATV’en eller campingvognen. Det er nemt og lige til og det er hurtige og nærmest risikofrie varer at opsætte i Østeuropa eller hvor tyveknægtene nu kommer fra.

Gør det mere besværligt at stjæle tingene

Men hvorfor ikke gøre livet mere surt for tyven. Fjern batteriet fra havetraktoren eller ATV’en, når de ikke er i brug. Anskaf en lås til anhængertrækket på campingvognen eller traileren og få en ordentlig lås til det skur, ATV og havetraktor måske står i eller lås dem fast med en kæde.

Det er alt sammen noget tyven kan fjerne med magt, men det gør det mere risikabelt at stjæle det, fordi de så skal bruge længere tid på at få tingene med sig. Det øger risikoen for at blive opdaget.

Følg dem med en GPS-tracker

Men hvorfor slippe taget i din havetraktor, campingvogn eller ATV, bare fordi tyvene har fået held til at fjerne dem fra grunden. Udstyr dem med en GPS-tracker, så det er muligt at følge deres færd videre frem. GPS-trackeren kan gemmes et eller andet sted på det pågældende haveredskab, ATV’en eller i campingvognen.

Men en helt almindelig app på din smartphone, kan du så følge den stjålne genstand og give politiet besked om, hvor de kan finde den. Du kan også give oplysningerne videre til dit forsikringsselskab, der så i nogle tilfælde kan gribe ind gennem deres egne kanaler.

Fås i mange modeller

GPS-trackere fås i mange forskellige udførelser. Har du f.eks. en veteran- eller særlig kostbar bil, som forsikringsselskaberne har bedt om at få sat GPS-sporing på, kan de fås med et særligt OBD II-stik, så de kan sættes direkte i bilens sikringsboks.

De kan også fås i en vandtæt enhed, der kan limes eller skrues fast et skjult sted på den genstand, de skal afsløre placeringen af. Mulighederne er mange og skulle du have lyst til at læse mere om dem, kan du f.eks. få mere at vide og købe GPS-trackere lige her.

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *