/ For mænd / Gør 2019 til et år af at se frem til

Gør 2019 til et år af at se frem til

Redaktionen2 på januar 21, 2019 - 7:43 am i For mænd, Sport
Rate this post

 

 

Hvorfor ikke sørge for, at det næste år bliver så fantastisk som overhovedet muligt for dig og dine omgivelser? Du kan selv gøre rigtig meget for at hjælpe til med, at dit år bliver dit år, og i denne tekst skal det handle om, hvordan man retter sit fokus og rent lavpraktisk ændrer tingene.

Lad os starte med et eksempel. Du har lige siddet og set en vildt god kamp i den engelske Premier League i fjernsynet. Herefter skifter du kanal, hvor de viser dansk fodbold. Først tænker du måske, det går for langsomt, og det ikke er værd at se, fordi du lige har set ’toppen af poppen’.

Det er dog kun, indtil du ændrer fokus. Hvis du siger til dig selv, at du jo normalt elsker dansk fodbold, vil du sikkert også nu kunne se, at det fortsat er god underholdning, selvom du kommer fra noget lidt anderledes. Det handler med andre ord om at have det rigtige fokus, når man går ind til ting.

Arbejd med dit fokus

Det kan ofte være virkelig effektivt, hvis man arbejder rigtig meget med sit fokus i hverdagen. Mange har en tendens til at se negativt på tingene i udgangspunktet, og det er ikke nødvendigvis noget, man skal bebrejdes for. Men tænk engang, hvis man kunne se det gode i alting, og man stort set aldrig lod sig irritere over negative ting.

Faktisk kan det lade sig gøre for nogle, og det er oftest dem, som bevidst retter sit fokus mod det positive. Hvis de hver dag fortæller sig selv, at de skal være glade og se lyset frem for mørket, så har de også bedre chancer for rent faktisk at realisere det.

Gør noget anderledes

Hvorfor ikke forsøge at gøre noget anderledes i det nye år, som sætter lidt gang i tingene for dig. Hvis du har dit føromtalte fokus med dig, kan du sikkert også godt se det fede i at prøve noget nyt. Det kunne være, du gerne vil starte til en ny hobby, som du længe har tænkt over kunne være sjovt.

Det kan også tænkes, du gerne vil gøre noget mere ud af at hjælpe andre i det daglige. Hvis du bestemmer dig for, at du vil gøre en god ting for andre hver eneste dag, bliver det nok nemmere at overholde. Det er samtidig noget, som måske giver dig en ret god følelse og smag i munden, og det er helt okay at tage med sig.

Gør det normale til noget unikt

Hvorfor ikke prøve at gøre det, du ellers synes er normalt og kedeligt til noget unikt og sjovt? Hvis du spiller fodbold i hverdagen, så sørg for at glæde dig helt vildt, hver eneste gang du tager afsted. Sørg for, at du er vild med, hver gang du scorer et mål, og at du jubler både indeni og udenpå. Igen er vi tilbage til, at man med det rette fokus kan gøre det meste til en god ting.

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *