/ For mænd / Godt nyt: Øl er godt for potensen!

Godt nyt: Øl er godt for potensen! Ny forskning viser, at en øl inden kampen ikke er så tosset endda – i hvert fald ikke, hvis det er på lagnerne kampen skal foregår.

Øl er godt for potensen
Så frem med jernet og knap en øl op, drenge – eller snup en dåse!
John Andersen på november 4, 2015 - 5:00 am i For mænd
Rate this post

Du har sikkert også altid hørt, at det ikke er smart at drikke øl eller anden alkohol og så dyrke sex. Det er skidt for potensen og du kommer alt for hurtigt, når der er gået lidt Ø-vitaminer i blodet. Den viden er vi en hel eller flere generationer af mænd, der er vokset op med.

Men næ nej, sådan hænger det slet ikke sammen. I hvert fald ikke hvis man(d) skal tro en ny undersøgelse, der for nyligt blev offentliggjort i European Journal of Epidemiology. Den dokumenterer nemlig med alt tydelighed, at øl i tilpas mængder er godt både for potensen og udholdenheden.

For selvfølgelig er der måde med galskaben. Du bliver ikke en større ørn på et lagen af at drikke en hel kasse – ganske som du næppe var det før undersøgelsen blev offentliggjort. Samtidig bliver du også mindre kræsen med, hvem du kaster dig på lagnerne med – og det kan være en slem virkelighed at vågne op til dagen efter.

Få mere lyst med en mørk øl

Men en øl eller to, det gør underværker! Så stik imod hvad vi er opflasket med, så øger det faktisk potensen og gør det muligt for dig at holde længere, hvis du skulle døje med for tidlig sædafgang. Det gælder uanset, hvilken øltype du vælger.

Men skal øllen for alvor gøre underværker, skal du vælge en mørk øl. Den er der mere jern i og det er netop jernet i øllen, der øger produktionen af hæmoglobin. Hæmoglobinen er vigtig, fordi den er bærer af det vigtige hormon oxytocin. Dannelsen af dette hormon øges i forbindelse med seksuel aktivitet og derfor kalder mange det også for lysthormonet.

Dette hormon hjælper med at give dig rejsning og da blodtilstrømningen samtidig øges af øllet, bliver den meget kraftigere og mere vedvarende end ellers – og giver dig mere lyst til sex. Om det så skyldes, at den imponerende rejsning fremmer selvtilliden eller hvordan det hænger sammen med lysten, vides ikke helt.

Virker også moderat på kvinder

Øllens positive virkninger på sexlysten synes ikke at være så voldsom for kvinderne, som det er for mændene. Et moderat indtag af øl synes dog også at have en vis virkning på det kvindelige køn, men helt så fantastisk en virkning, som det har på mændene, har man ikke kunnet spore på kvinder.

Men alligevel kunne det være, at I skulle nyde en øl eller to sammen, inden I kaster jer ud i lagengymnastikken næste gang. Det er med til at skabe den hyggelige stemning og sikrer begge parter, at manden også er i stand til at gå hele vejen.

Men husk som sagt at stoppe i tide – ellers er det spildt ulejlighed at slæbe øl med i seng.

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *