/ Forbruger / Gode tips til din flytning

Gode tips til din flytning

John Andersen på oktober 17, 2016 - 8:34 am i Forbruger
Rate this post

Langt de fleste af skal i løbet af livet flytte fra A til B mere end en gang. Det kan være på grund af nyt arbejde, at man møder sit livs store kærlighed, eller noget helt andet. Men selv om man flytter flere gange i løbet af livet, bliver mange stadigvæk ved med at glemme de mest vigtige ting i forbindelse med deres flytning.

Book et flyttefirma i god tid

Den første fejl mange mennesker begår er at de booker flyttefirmaet til deres flytning alt for sent! Det betyder ofte, at de dels ikke kan flytte på den ønskede dato da flyttefirmaet ikke har tid. Men også samtidigt, at hvis de endelig finder et flyttefirma som har tid til at flytte dem med så kort varsel, så bliver deres flytning meget dyr! Book derfor flyttefirmaet i så god tid som muligt. Det bedste og billigste sted at booke flyttefirmaet er på hjemmesiden Flytbilligst.dk hvor du nemt og hurtigt kan finde frem til det billigste flyttefirma.

Husk masser af flyttekasser til din flytning

Den nemmeste måde at transportere dine forskellige ting og sager er i flyttekasser. Det er nemt for flyttefirmaet at bære dem ud til flyttebilen og det er nemt at pakke flyttebilen med flyttekasser. Folk undervurdere dog alt for ofte hvor mange flyttekasser de endeligt skal bruge til deres flytning. Derfor ender de op med overfyldte flyttekasser der ikke kan løftes uden at de går i stykker. Hvis ikke i selv kan vurdere hvor mange flyttekasser i skal bruge til jeres flytning så lad flyttefirmaet som i benytter jer af bedømme det for jer.

Glem ikke flytterengøring

Inden i lukker døren til jeres gamle hjem for sidste gang er det vigtigt at i har gjort grundigt rent over det hele. Ellers kan det i værste fald ende med en ubehagelig ekstra regning for rengøring efter at i er flyttet. I kan enten selv gå i gang med at vaske gulvet og tørre af og hvad der ellers skal gøres for at jeres gamle hjem står skinnende rent. Eller i kan benytte jer af et professionelt firma der udføre flytterengøring. Langt de fleste rengøringsfirmaer tilbyder dette. I nogle tilfælde tilbyder flyttefirmaer også denne service. Så tag i det flyttefirma som i har bookede og spørg dem og ellers få fat i et rengøringsfirma.

De små ting er også vigtige

Hvis i har haft et kælderrum eller et loftrum er det vigtigt at i får tømt dette inden at i flytter. Ellers risikere i også her at få en ubehagelig ekstra regning for oprydning af dette efter at i er flyttet. Sørg også for at få samlet alle nøgler i fik udleveret da i flyttede ind. Hvis ikke i for afleverede alle de nøgler i fik da i flyttede ind kan i risikere at boligselskabet sender jer en meget stor regning for udskiftning af låse i hele ejendommen da mange ejendomme bruger systemnøgler som virker til alle opgangene. Har i haft en internetforbindelse i selv har bestilt skal i huske at sørge for enten at få den afmeldt eller få den flyttede til jeres nye adresse. Sørg for at få aflæst vandmåler og elmåleren og få fortalt de forskellige firmaer at i flytte så ikke kommer til at betale for dem som flytter ind efter jer. Har i abonnerede på blade eller magasiner skal i huske at enten afmelde dem eller få dem sendt til jeres nye adresse. Sidst men ikke mindst skal i huske at få flyttede jeres adresse. Dette kan i gøre online hos PostNord eller på et af de lokale posthuse. Men denne huskeliste er i nu klar til at flytte til jeres nye hjem.

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *