/ Forbruger / Gardinbussen – et populært koncept

Gardinbussen – et populært koncept De danske gardinbusser kører for fulde gardiner

Simon på august 18, 2015 - 1:12 pm i Forbruger
Rate this post

Mange borgere vil sikkert nikke genkendende til, at de har hørt om konceptet gardinbusser. Måske primært Segas gardinbus, der igennem mange år har annonceret i aviser og de husstandsomdelte kuponnyheder.

Der eksisterer dog også andre alternativer, da E-pressens udsendte har googlet godt og grundigt på gardinbusser og fundet ud af, at der er mange udbydere på markedet. Visse lever måske skjult og godt, men der er en del større spillere, som gerne ofrer hundredetusinder af kroner eller mere på markedsføring om året.

Selve internettet er også blevet en populær platform for disse annoncører, der gerne vil møde kunden i øjenhøjde og fremvise sine varer inden for primært gardiner, persienner, afspærring osv. Visse af disse firmaer tilbyder også opsætning af markiser med eller uden styring ved motor via gardinbussen. Eksempelvis gør Living Art dette også og har vis kundedel i erhvervslivet, da mange af produkterne kan skræddersys eller tilpasses kontorer.

Ingen ejer gardinbussen som sådan

Living Art har eksisteret igennem mange år og er kendt for høj kundeservice, men har formentlig ikke helt samme kendskabsgrad som f.eks. Sega eller Gardinbussen, som en udbyder også smart nok kalder sig for.

Spørgsmålet er så, om andre firmaer inden for branchen må anvende det samme udtryk som dem – men da en bus må anses for et såkaldt generisk udtryk rent juridisk burde der ikke være noget i vejen for, at andre annoncerer med deres busser eller anvender gardinbus som et delelement i virksomhedes navn eller service.

Når man bestiller en gardinbus til sit hjem eller et kontor, er det normalt gratis, da man kun accepterer at sige ja til at modtage et tilbud og evt. komme på en mailingliste i visse tilfælde. Selve opmålingen, rådgivningen omkring materialer eller andet er gratis, så hvorfor ikke benytte sig af muligheden, næste gang der skal mørklægges i soveværelset eller opsættes nye markiser på terassen?

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *