/ IT Nyheder / Galaxy S5 Active – robust smartphone i stød- og regnsikker beklædning

Galaxy S5 Active – robust smartphone i stød- og regnsikker beklædning

John Andersen på oktober 1, 2014 - 10:48 am i IT Nyheder
Rate this post

I dag lancerer Samsung den nye Galaxy S5 Active, en topmodel, bygget til at klare de mest krævende situationer. GS5 Active er designet til dig, som arbejder i et krævende miljø, eller bare har en forkærlighed for klatring, rafting og lignende, og som ikke ønsker at bekymre dig om, hvorvidt telefonen tager skade. Samsungs nyeste Galaxy er derfor blevet testet i mange forskellige situationer, og er modstandsdygtig over for både vand, støv og stød.

Galaxy S5 Active har Robust design og militærcertificering

Galaxy S5 Active

Ud over IP67-certificeringen, som indebærer, at telefonen kan modstå vand og støv, har GS5 Active bestået en militærtest (MIL-STA-810G). Testen udsætter telefonen for 18 forskellige miljøforhold, såsom ekstreme temperaturændringer, højder, støv og sand samt stød og vibrationer. Testen betyder blandt andet, at telefonen er i stand til at klare nordiske forhold med kulde, regn og is.

”Hos Samsung arbejder vi konstant på at udvikle produkter, der passer til alle brugere. Med GS5 Active imødekommer vi behovet hos aktive personer, der ønsker en virkelig god smartphone, og som ikke gider bekymre sig for, om telefonen tager skade på arbejdet eller i fritiden,” siger Claus Holm, landedirektør for Samsung Danmark.

Galaxy S5 Active er Den aktive følgesvend

Med Galaxy S5 Active får du en telefon, du ikke behøver at håndtere med fløjlshandsker. Den kan modstå alle slags vejrforhold, og med hjælp fra træningsappen S Health og den indbyggede pulsmåler, er den perfekt til dig, som ønsker at holde dig i form i naturen. S Health giver dig mulighed for at sætte mål og holde styr på alt lige fra, hvad du har spist, til hvor langt du har cyklet. Med GS5 Active er det dig, der sætter grænserne og ikke telefonen.

For at lette brugen har GS5 Active en knap, der giver hurtig adgang til dine yndlingsfunktioner, også selvom du har handsker på.

Galaxy S5 Active har Skærm og kamera i topklasse

Super AMOLED-skærmen er i samme høje kvalitet som i GS5, og giver dig en fantastisk billedoplevelse uanset vejret. Kameraet på 16 megapixels gør det muligt at justere farver og lys i realtid og indfanger med lethed farverne i dine eventyr. Filmer du dine oplevelser, kan du gøre det i højeste opløsning (UHD 4K (3840 x 2160)).

Samsung Galaxy S5 Active kommer i farverne dark green og titanium silver. GS5 Active vil være tilgængelig i butikkerne fra november til en vejledende udsalgspris på 4.995 kroner.

Fakta: Samsung Galaxy S5 Active er udstyret med en 2.5 GHz Quad-Core Processor, 5,1” FullHD Super AMOLED (1920×1080) skærm. Android styresystem 4.4, Bluetooth®: 4.0 (BLE,ANT+), USB 2.0, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G+5GHz, VHT80 MIMO, NFC, RAM-hukommelse på 2 GB og 16 GB* intern hukommelse, micro SD-kortplads (op til 128 GB). Batteri 2800 mAh, Sensorer: Accelerometer, Geo-magnetisk, Gyroskop, Pulsmålere, Barometer

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *