/ Rejser / Fodboldrejser – så rykker vi drenge!

Fodboldrejser – så rykker vi drenge!

epressen fodbold stadium
John Andersen på oktober 6, 2015 - 8:58 am i Rejser
Rate this post

Efteråret og vinteren står for døren og dermed er der fuld gang i de internationale fodboldturneringer rundt om i Europa. Så hvorfor ikke give dig selv et nyt skud energi og en tiltrængt pause fra hverdagen med en fodboldrejse til et af dit yndlingsholds kampe på hjemmebane?

Efterårs- og vintersæsonen er en trist tid. Mørket er tilbage for fuld skrue og de lyse timer på dagen tilbringes på arbejdet – oftest indendørs i kunstbelysning og langt væk fra frisk luft og vinterens sparsomme fuglefløjt. Ikke noget under at vinterdepressionen banker på med voldsom intensivitet og du føler, at arbejdsdagen berøver dig den smule sollys, vi nordboer er forundt på denne tid af året.

Trummerum, trummerum, trummerum…

Få livet tilbage med en fodboldrejse

Er du til fodbold, er der næppe noget mere livsbekræftende end at være til kamp. Her kan du glemme alt om hverdagens trædemølle, problemerne derhjemme og den mørke, kolde årstid. Her er det dig og dit hold og vennerne på lægterne. Intet andet.

Selvfølgelig er det da fedt nok at være til kamp med det lokale superligahold – eller hvad du nu holder med. Men efter kampen er det direkte ud til den kolde, triste tid og hverdagens problemer. De står lige uden for porten til stadion og er klar til at kaste sig over dig. Haps, siger de, så snart du træder udenfor. Øv!

Det er her fodboldrejser gør forskellen. For slår du fodboldkampen sammen med en rejse til sydligere himmelstrøg, får du også et godt skud sol og D-vitamin til din blegfede krop, samtidig med at du får en ekstra nat efter kampen i frihed, før du skal hjem til den sure hverdag.

Umiddelbart synes du nok, at det kræver, at du er fan af Barcelona, FC Milan, Juventus eller en af de andre storklubber under sydligere himmelstrøg. Men faktisk ligger f.eks. London meget sydligere end de fleste af os går og tror og selv i oktober måned er det ikke ualmindeligt, at der er 20 grader om dagen. Så tager du rejsen over til en kamp med Arsenal, Chelsea eller Crystal Palace, så kan du godt få næsten lige så meget sol og varme, som hvis rejsen gik længere sydpå

Fodboldrejser er alt i en pakke

Fodboldrejser er oftest en pakkeløsning, hvor du køber billetter til kampen og ophold på et hotel i nærheden i nætterne før og efter kampen som en samlet pakke. Flyrejsen kan også købes med i samme arbejdsgang, men oftest er det meget billigere at finde en lavprisrejse til destinationen og hjem igen.

Tilmed kan du som regel få billetter i flere forskellige prislag og mange udbydere af fodboldrejser har også sikret sig loungebilletter, så du kan mænge dig med alle de kendte. Men de koster selvfølgelig også derefter – men tænk lidt over praleværdien… Ikke ringe, vel?

Tag vennerne med

Bedst er det selvfølgelig, hvis du har et par af vennerne med. Så er I flere, der kan stå sammen og flere der kan dele oplevelsen. Det kan virkelig puste liv i sammenholdet og give et par kranfri dage – hvis du ved, hvad jeg mener.

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *