/ Forbruger / Find rengøring på Frederiksberg

Find rengøring på Frederiksberg Rengøring på Frederiksberg kan være en jungle for forbrugeren

Simon på november 20, 2014 - 12:38 pm i Forbruger
Rate this post

Reporteren stiller i denne artikel om til rengøringsfeen, der vil berette lidt om sit forbrugerdilemma:

Lejlighederne og husene på Frederiksberg er smukke, store og lyse. Derfor kræver boligerne god vedligeholdelse i form af rengøring. Det ved vi alt om hos Støvfrit, da vi i mange år har udført privat rengøring på Frederiksberg.

Vi har derfor erfaringen og ved, hvad det kræver, når vi rykker ind med vores rengøringspersonale og skal rydde op efter et dødsbo, forandre en lejlighed fra ryger til ikke-ryger hjem og al den slags hårde arbejde. Ja, sågar trappevask kender vi alt til.

 

Sæt krav til din rengøring på Frederiksberg

Når du sætter krav til din rengøring, så er du kommet til de rette. Vi udfører professionel billig privat rengøring på Frederiksberg. Vi har fleksible arbejdstider, så det passer dig. Vi har dygtige medarbejdere og miljøvenlig rengøring – så du som kunde, får en rengøring, som lever op til dine og vores krav.

I de store herskabslejligheder på Frederiksberg skinner den dejlige sol ind ad vinduerne, derfor er det vigtigt med en god rengøring. Det udfører vi hos Støvfrit.dk. Vi kommer ud til dig og gør hele lejligheden, huset eller firmaet rent. Vi støver af, pudser vinduer, skrubber og skurer og meget mere. Alt efter dine ønsker og behov.

 

God privat rengøring handler om tillid

Det er svært at finde og vælge god privat rengøring i København, da det oftest handler om tillid og tryghed, når man lukker fremmede ind i sit hjem. Men du kan stole trygt på os, vi har nøje udvalgt vores professionelle rengøringspersonale, så du kan få den bedste rengøring på Frederiksberg. Vi garanterer altid vores kunder, at de trygt kan stole på os – og få reneste rengøring.

Inden du lukker nogen ind i dit hjem, er det vigtigt, at man får hilst på hinanden, så begge parter kan se hinanden an. Når I mødes, snakker I om hvilke opgaver, der skal udføres og hvordan det skal gøres. Hermed får vi fra start af etableret kontakt og et bånd, så du føler dig tryg, når du overlader dit hjem til vores dygtige rengøringspersonale.

 

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *