/ Forbruger / Find en boligadvokat til en god pris

Find en boligadvokat til en god pris Match pris med boligadvokater via nettet som forbruger

Simon på januar 2, 2017 - 10:03 am i Forbruger
5 (100%) 1 vote

I gamle dage var det at gå til boligadvokat ikke blot en dyr affære, men en også meget pris-forvirret oplevelse. Priserne var nemlig uigennemskuelige, men det har organisationen Danske Boligadvokater heldigvis gjort et stykke arbejde for at ændre på de senere år.

Hvis man bruger et medlem af Danske Boligadvokater, er man sikret en gennemskuelig prisstruktur med faste priser, så der ikke er nogle ubehagelige oplevelser undervejs eller tidsforbrug, der kommer ud af kontrol for den private forbruger med få penge på lommen.

Match en pris på boligadvokaten

Via nettet kan man heldigvis foretage målrettede søgninger efter medlemmer, der bor i nærheden af én selv, men et andet nytænkende indslag er de sites med pris-match, hvor man som forbruger kan lægge en opgave i udbud og få kontakt til de relevante personer inden for stofområdet rent juridisk. Der findes bl.a. JUF og Ageras af større spillere på markedet, der matcher priserne online og har et stort netværk af tilknyttede specialister, også inden for bolighandler.

Man vil jo nødigt blive snydt, og heldigvis kan man få en sikkerhed gennem at anvende godkendte boligadvokater som sagt, der skal leve op til en regelsæt og gå på kurser for at opretholde deres tilladelse til at udøve gerningen som godkendt af organisationen.

Find en pakkepris på jeres bolighandel

Mange advokater er også begyndt at skilte åbent med priserne online, f.eks. selve timeprisen eller endnu bedre pakkepriserne i forbindelse med en bolighandel. Et eksempel på en af disse nytænkende (der skal ikke meget til for at innovere i konservative brancher) firmaer er Advokatfirmaet JAAS, der ud over at være tilknyttet Danske Boligadvokater også benytter Ageras som en form for ‘matchmaker’.

Det er kort sagt nemt at handle gennem JAAS, og alle kan tjekke, hvad tingene koster uden at ringe og udfritte en sekretær eller skrive lange mailkorrespondancer omkring givne services.

Besøg sitet og se, om boligadvokaten har en fair pris med det samme. Pakkerne lægges ud og der tilkommer normalt ikke ekstra udgifter i forbindelse med en handel, med mindre det uudtrykkeligt er nævnt på siden eller i en kontrakt.

Det er kort sagt blevet nemmere at handle via nettet med advokatbranchen og mere transparent og demokratisk takket være indførslen af internettet for snart sagt mange år siden. Vi her på E-pressen anbefaler på det varmeste at anvende de muligheder, nettet giver os, frem for ukritisk at vælge en lokal, generel advokat, som måske ikke har fingeren ordentligt på pulsen, som man siger. Held og lykke med boligjagten derude!

 

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
5 (100%) 1 vote

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *