/ For mænd / Februar på E-pressen

Februar på E-pressen Februar er ovre. Nu kommer marts og med det kommer vi nærmere på foråret. Ja, faktisk har vi slet ikke kunne slippe tanken om forår, hvilket har kunnet spores i de emner, vi har skrevet om på e-pressen i den forgangne måned.

Februar på E-pressen har budt på lidt af hvert. Det har februar også udendørs, hvor bl.a. vintergækkerne er kommet frem. Dejligt!
Snart pibler det hele frem og vi kan lægge vinteren, regnen og alt det triste vejrlig bag os
Benny på februar 29, 2016 - 10:00 am i For mænd
Rate this post

For snart pibler det hele frem og vi kan lægge vinteren, regnen og alt det triste vejrlig bag os. Så bliver det tid til at komme udendørs – godt og på ondt.

Velkommen til de udendørs glæder…

Med forårets komme vender fiskene for alvor tilbage til vores kyster og fjorde. Lystfiskergrejet kommer frem igen og snart skal du ud og hive den ene fangst i land efter den anden. Kan du ikke sidde stille af bare spænding, forstår vi dig godt her på redaktionen, selvom vi aldrig har været de store lystfiskere.

En anden hobby der bliver rar at vende tilbage til er drone-flyvning. Vi har set nærmere på, hvilke nye spændende droner, der skal prøveflyves i foråret. For det er et område der er inde i en rivende udvikling. Læs med her.

… og sorger

Men medaljen har også en bagside. For lige så sikkert som forårets komme er renoveringen af husets facader og andre vedligeholdelsesprojekter, der melder sin ankomst efter vinterens kulde, rusk og regn. Til det formål så vi nærmere på en række løsninger på, hvordan du kommer sikkert i højden.

Det kan også være, at du har fået lyst til, at der skal ske noget nyt i indkørslen eller på havens gange og stier. Her er skærver et fantastisk materiale, der giver en meget mere levende og naturlig belægning, der skifter karakter i takt med vejret – og så er lyden bare så fantastisk hyggelig.

Men vi kommer stadig indendørs

Men selv om vi nu går lysere tider i møde, kan det også være rart, hvis der sker noget nyt indendørs. Det kunne f.eks. være en ny lampe over spisebordet. Vi har set på nogle spændende af slagsen, men pas på: De kan nemt tage opmærksomheden fra det, der bliver serveret på bordet. Men det kan jo også være meget rart en gang imellem.

Marts er også den måned, hvor du så småt kan begynde at træne udendørs igen, uden at skulle ligne en Michelin-mand. Men som med alt anden træning, så får du bedre træningsresultater med kosttilskud – og det har vi så også skrevet om her på E-pressen.

Familielivets glæder og udfordringer

Februar er også lig med ungernes vinterferie. For mange betød det en tur til et skisportssted og en tur ud på pisterne. Det kan være noget af en prøvelse, med mindre du en gang i din ungdom var skibums og derfor stadig har de der moves siddende i kroppen. Men ellers kan det være rart at komme tilbage på jobbet efter sådan en tur.

Vi overlevede vel også alle sammen valentinsdag, der denne gang havde lagt sig på en behagelig søndag, du sikkert ellers gerne ville have tilbagt på sofaen eller på at tage ud og se noget bold. Men forhåbentlig glædede du din partner og undlod at ty til de sædvanlige nødløsninger med en dusk fra tanken.

Af med teenageres uvaner og væk med tyveknægtene

Nu vi er i familiens skød, så er børnene jo oftest kilden til mange både glæder og sorger. Værst er det jo nok, når de bliver teenagere. Så overtager reptilhjernen fuldstændigt kontrollen og pludselig bliver alt det, de gjorde uden sværdslag, til noget der er glemt og som oftest ender i et skænderi, hvis det bliver påtalt. Det har vi naturligvis også en løsning på – i hvert fald hvis det handler om at slukke lyset efter sig.

En anden irriterende faktor på privatadressen er risikoen for indbrud. Her har vi set nærmere på, hvordan du kan beskytte boligen med et alarmsystem og hvordan du ellers kan sikre huset, ved at gøre det svært for tyven at komme hen til huset uden at blive opdaget. Vi kan allerede nu love, at vi har flere tips om indbrudssikring på vej i marts.

Det var februar 2016 på E-pressen.dk.

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *