/ Forbruger / Få råd til den seng, du ønsker dig

Få råd til den seng, du ønsker dig

John Andersen på februar 11, 2019 - 10:21 am i Forbruger, Hus og Have
Rate this post

Sukker du efter at købe en ny seng, som er en klar opgradering i forhold til den, du har nu – men tillader din finansielle situation ikke den investering, så fortvivl ikke, for der er faktisk en løsning på det dilemma.

Løsningen ligger sådan set lige for, nemlig at købe sengen på afbetaling.

Bliver det ikke meget dyrt?

Typisk er det jo en hel del dyrere at købe noget på afbetaling frem for at købe varen kontant. Men det er faktisk muligt at få en meget rimelig afdragsordning. Enten med en helt eller næsten udgiftsneutral ydelse.

Kommer du til at betale en del i gebyrer og renter, så kan din seng gå hen at blive en hel del dyrere. Det kan den også, hvis din afbetalingsperiode bliver ret lang.

Til gengæld er de månedlige ydelser så tilsvarende lave – så det er også et spørgsmål om, hvad der passer bedst til din økonomiske situation lige nu.

Hvor hurtigt kan jeg så få min nye seng?

Det kan du faktisk, lige så snart lånebetingelserne er faldet på plads. Herefter går butikken i gang med at pakke eller bestille din seng.

Skal den bygges specielt til dig, så går der selvfølgelig de der cirka tre uger, inden den er klar. Det har ikke direkte noget med afbetalingsaftalen at gøre.

Er det en seng, der er på lager, som du bestiller, så bliver den leveret lige så snart, det kan lade sig gøre.

Det vil sige, at du faktisk kan have din seng lige så hurtigt, som du ville kunne, hvis du havde betalt den kontant.

Lav noget research på lånemulighederne

Der er flere måder at finansiere dit sengekøb på. I nogle sengebutikker kan du lave en direkte afdragsordning, i andre må du låne pengene på anden vis.

Der findes mange låneudbydere på markedet. Gør dig selv en tjeneste og lav noget grundig research i forhold til, hvordan du bedst kommer til at afdrage det, du er nødt til at låne for at kunne købe denne seng.

Der kan nemlig være store forskelle på, hvor dyrt eller billigt det bliver at få købt sengen. Det gælder om at få truffet en aftale, som passer til dig og dit budget – også på den længere bane.

En seng af en god kvalitet koster noget

Der findes senge i alle kvaliteter. Og i alle prisklasser. Vil du gerne ligge i en, der er af en god kvalitet, så må du til lommerne. For kvalitet koster.

Så er det jo godt, at det kan lade sig gøre ved hjælp af en god afdragsordning. Men set over de år, som du kan have din seng i, så er udgiften jo egentlig ganske okay. På den måde set så er det bare et spørgsmål om at fordele udgiften over en længere periode.

Nyd din nye lækre seng                                                          

Når så sengen ankommer til dit hjem, og du endelig kan tage den i brug, så vil du helt sikkert opleve, at den er det hele værd.

Forskellen på en halvskidt og en super god seng er mærkbar. Det kommer du til at sætte pris på.

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *