/ Bil og Motor / Derfor skal du bruge Alloygator fælgbeskyttere

Derfor skal du bruge Alloygator fælgbeskyttere Alloygator fælgbeskyttere gør det let at style fælge

John Andersen på december 27, 2014 - 12:14 am i Bil og Motor
Rate this post

Alufælge er dyre, men for ægte bilentutiaster er der intet andet, der duer. Og det er der ikke noget at sige til, for flotte alufælge gør en kæmpe forskel for bilens visuelle udtryk. Derfor er farvede effekter i fælgene også blevet ekstremt populære, og med Alloygator fælgbeskyttere kan man skifte farve lige så tit man vil, uden det koster en formue.

Super flotte fælge med flotte farveeffekter er blevet populære, og det med god grund. En gul, grøn eller rød stribe kan skabe en rigtig flot effekt og er med til at understrege bilens lakering. Men det kan være dyrt, hvis man skal købe nye fælge hver gang man får lyst til en ny farve – og det er her fælgbeskytterne fra Alloygator kommer ind i billedet.

Med Alloygator fælgbeskyttere kan man nemlig skabe super flotte effekter på sine fælge. De fås i ni flotte farver. Sort til sorte fælge, sølv til alufælge, der gerne må syne større og i gul, hvid, blå, pink, rød og grøn til dem, der gerne vil style deres fælge med flotte farver.

Fordelene ved at bruge Alloygator fælgbeskyttere til styling af fælge er til at få øje på. Først og fremmest er de billige – langt billigere end et sæt nye fælge – og så er de ekstremt slidstærke og mister ikke farven. Fordi fælgbeskytterne er fremstillet i gennemfarvet nylon kan de holde til selv hårde knubs, og skulle de få en skade, kan man let skære løse tråde af med en skarp kniv. Hvis man ødelægger en enkelt, kommer de heldigvis i sæt af fem styk, så man altid har en i reserve, og de er nemme at skifte for ham, der har hænderne skruet rigtigt på, så man kan let skifte farve på fælgene, hvis humøret er til det.

Alloygator fælgbeskyttere passer på de fleste biler. De kommer størrelse i one-size som passer til fælge fra 14” til 21″. Man tilpasser størrelsen til det enkelte hjul, når man monterer fælgbeskytteren.

Alloygator fælgbeskyttere er meget mere end smarte farver

Den største fordel ved Alloygator fælgbeskyttere er dog, at de yder en solid beskyttelse mod kantstensridser. Har man allerede været så uheldig, at fælgkanten har kysset kantstenen, kan ridserne skjules med Alloygator fælgbeskyttere, så fælgene igen bliver flotte, men først og fremmest virker fælgbeskytterne forebyggende mod nye ridser.

Den gennemfarvede nylonring går cirka en halv cm ind over fælgkanten, og vælger man den sølvfarvede model, får den alufælgene til at syne en smule større, end de er. Kommer man for tæt på en kantsten, er det fælgbeskytterne, der tager skraldet, mens fælgene slipper for ridser.

Flere tests viser, at Alloygator fælgbeskyttere overlever selv voldsomme påkørsler af kantsten, så der er ingen tvivl om, at de yder en rigtig god beskyttelse af de dyre fælge.

Flere bilfabrikker har da også allerede fået øjnene op for Alloygator fælgbeskyttere, der anvendes af blandt andre Bentley, Jaguar og Landrover, der monterer fælgbeskytterne på de biler, der testes af bilanmeldere. På den måde undgår de at skifte fælge, hver gang en anmelder har været for tæt på en kantsten.

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *