/ Rejser / Derfor drømmer jeg om at komme på californien rundrejser

Derfor drømmer jeg om at komme på californien rundrejser

John Andersen på oktober 21, 2014 - 11:51 am i Rejser
Rate this post

Jeg har masser af drømme om at komme ud i verden, men en af de drømme, som jeg i hvert fald er helt sikker på at jeg har det er drømmen om at komme til USA. Når jeg kommer dertil, spørger folk mig, hvad er det så jeg vil se, og hvor vil jeg starte? For USA er jo et stort sted, menes det, og det kan jeg da også kun selv give folk helt og aldeles ret i. men så er det jeg har hørt at solen mere eller mindre altid skinner i Californien, og derfor er det der, jeg har bestemt mig for at tage hen.

Californiens mindste vinområde

Og i den forbindelse har jeg hørt at man kan tage på nogle californien rundrejser, og det er nok noget af det, der passer mine behov bedst. Det gode ved californien rundrejser er, at de passer til at man ikke kender landet på forhånd, og man gerne bare vil se rigtig mange nye ting på en og samme tid. Det er netop dette, som californien rundrejser giver mulighed for at udleve.

Jeg glæder mig til at rejse rundt på californien rundrejser

Jeg kan næsten gå og drømme mig væk til californien og til californien rundrejser. Jeg ved at jeg vil elske at komme på californien rundrejser, og jeg ved at jeg kommer til at få oplevelser for livet, mens jeg er af sted. Med oplevelser for livet tænker jeg på oplevelser, som jeg senere kan gå og tænke tilbage på, og jeg kan huske den tid hvor alt var smukt, dejligt og varmt og hvor jeg var på californien rundrejser og nyde livet, og mærke hvad det virkelig vil sige at være i live. Det kan næsten ikke gå hurtigt nok, med at jeg kommer af sted.

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *