/ Bil og Motor / Derfor bør du vælge at få vejhjælp

Derfor bør du vælge at få vejhjælp

John Andersen på februar 11, 2019 - 9:59 am i Bil og Motor
Rate this post

Hvordan hjælper autohjælp dig og vejhjælp pris?

Der findes mange forskellige virksomheder på det danske marked, som udfører vejhjælp og derfor er det vigtigt, at du orienterer dig om, hvad der findes på markedet og det kan godt være kompliceret at finde rundt i.

Der er både forskellige virksomheder, men også forskellige abonnementer, hvor man kan vælge til og fra, så det er muligt at finde en pakke, der passer perfekt til dit og din bils behov.

Nogle firmaer giver dig også muligheden for at skræddersy din egen pakke – her er det utroligt vigtigt, at du sætter dig godt og grundigt ind i hvad de tilbyder, hvad du vælger og hvad du fravælger.

Mange gode grunde til at vælge vejhjælp

Selvom mange synes, at vejhjælp er en dyr ting og meget sjældent man har brug for ydelsen, så glæder det dig den dag, hvor uheldet er ude for dig. Så får du hjælp i løbet af ingen tid, de fikser din bil og du kan komme videre i en fart.

Kan bilen ikke fikses, så hjælper de dig videre. Så inden du vælger ikke at have vejhjælp, så bør du grundigt overveje hvorfor – i så fald vælg den mindste pakke der findes på markedet, så du er dækket en smule.

Derudover så hjælper vejhjælp dig sådan her:

 • Hjælp i hele Europa eller kun Danmark? Vælg selv hvad der passer bedst. Hvis du elsker at tage på bilferie rundt omkring i Europa, så er det selvsagt en god idé at have det i hele Europa. På den måde er du sikret overalt, hvor du kører og ikke skal være bekymret, hvis uheldet skulle være ude. Omvendt, hvis du kun kører i Danmark, så skal du selvfølgelig ikke betale for det. Find derfor et abonnement, som kun fungerer i Danmark.
 • De fleste virksomheder tilbyder, at låne dig en lånebil mens din bil bliver repareret og det er ganske gratis, hvis det er en del af dit abonnement. Overvej derfor om det er vigtigt for dig eller om du kan undvære bilen i et par dage.
 • Hvis bilen ikke kan repareres på stedet, så vil din bil blive kørt direkte på værksted, så du hurtigt er på farten igen. I denne situation betaler de fleste firmaer også din vidererejse med enten tog eller taxa. Overvej om det er vigtigt for dig.
 • Med autohjælp er hjælpen også hurtigt på vej uanset, hvor henne du befinder dig i Europa
 • Hvis du oplever start problemer, så ringer du hurtigt til autohjælp og så er de på stedet inden for kort tid – alt efter hvad du har valgt i dit abonnement.

Hvad har du ellers brug for af vejhjælp?

Her er et par ekstra ydelser, som mange af firmaerne også tilbyder. Det Koster ekstra, så overvej hvor vigtigt det er for dig.

 • Hjulskift, hjulopbevaring og hjælpe ved punktering.
 • Dækning i hele Europa eller kun i Danmark?
 • Bilsyn
 • Bugsering efter tyve.
 • Døroplukning
 • Udbringning af brændstof og reservedele.
0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *