/ / Den perfekte taske til din næste forretningsrejse

Den perfekte taske til din næste forretningsrejse

Benny på oktober 16, 2015 - 8:00 am i Ikke-kategoriseret
Rate this post

Ahhh, nu igen. Forretningsrejse til Langbortistan i et par dage. Men hvordan med bagagen? For vi mænd elsker at ”travel light”. Så hvorfor ikke vælge en kuffert, der både kan rumme dit mobile kontor og nødvendigt skiftetøj til et par dage – og som samtidig ser rasende godt ud.

Vi har fundet løsningen til dig – og testet den på en smuttur til swinging London. Måske nok ikke lige Langbortistan, men en destination der oftest kræver, at din baggage er rimelig mobil – hvis du da ikke er et luksusdyr, der stiger direkte fra Terminal 5 i Heathrow og ud i en taxi.

I London handler det også om at keeping up appearances og ligner du en bondejokke, der er havnet i storbyen, har du ikke mange chancer for at lukke den lukrative forretningsaftale eller virke særlig troværdig på dem, du skal holde møde med.

Derfor er det også nødvendigt, at du har en stilfuld taske med til mødet – og det er svært at forene med et ønske om at travel light og helst slippe for at have baggage, der skal med i lastrummet på flyet. Med mindre du er smart og finder et stykke håndbagage, der kan opfylde både det at være en stilfuld forretningsmands taske og kunne rumme skiftetøj nok til et par dage.

Anmeldelse af Titan Xenon 13 pilottaske

Løsningen hedder Titan Xenin 13 pilottaske. Den kommer i en praktisk hardcase-kuffert, der kan klare både en tur under flysædet eller i bagagerummet over sæderne i flyet, samt at blive trukket rundt med i både lufthavn og på gade og vej i det praktiske teleskophåndtag, der kan skubbes helt ned i taskens bagklap. Så tager det ikke unødig opmærksomhed eller sidder i vejen, når du bruge ”kufferten” som taske til forretningsmødet.

Foran har tasken en masse praktiske rum med flere ruminddelere og god plads til den bærbare computer i midten. Dermed sidder den i sikkerhed for slag og rystelser. I bagenden af tasken er der et godt stort rum med særlig lomme til snavstøj eller toiletsager og masser af plads til et par skjorter, et par bukser og nødvendigt undertøj og sokker. Ruller du tøjet sammen, er der snildt plads til meget mere.

Passer som håndbagage

Tasken holder sig inden for standardmålene for håndbagage og derfor er den ideel til os mænd, der ikke ønsker at slæbe en masse unødvendigt skrammel med på rejsen. Bare op i flyveren, ind under sædet med tasken og så afsted.

Titan Xenon 13 pilottaske åbnes i midten med hurtig adgang til både tøjrum og kontorting.

Samtidig er det nemt at komme til den bærbare, som du naturligvis skal arbejde på undervejs i flyveren. For som sagt ligger den i midten og det er netop der kufferten lukker op, når du åbner den. Praktisk, så du ikke står og skal kæmpe med at få den op – computeren altså – når alle andre er på vej ind i flyet.

Låsen har en sikkerhedskode i form af en trecifret talkombination og er ikke sådan at komme ind i, uden at der skal brækjern til.

Tjek den smarte og stilfulde rejsebagage ud her!

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *