/ Uncategorized / Computeren før og nu

Computeren før og nu

John Andersen på oktober 31, 2017 - 9:30 am i Uncategorized
Rate this post

Computeren har ikke altid eksisteret; det ved de fleste sikkert godt. Men ved du hvor længe computeren har eksisteret? Kender du overhovedet noget som helst til computerens historie?

 

Computeren er et teknologisk vidunder, der virkelig har gjort en stor forskel for menneskeheden.

Computeren har skabt nogle muligheder, som man ikke engang kunne drømme om tidligere. Både privat og arbejdsmæssigt har computeren virkelig gjort en forskel rigtig mange steder.

 

Computerens historie

Computerens historie går længere tilbage, end man måske lige skulle tro. Meget af det, som vi i dag, forbinder med en computer, stammer fra tiden omkring 1945. Det var dog ikke her det startede, for udviklingen af mekaniske og automatiske regnemaskiner og databehandlingsmaskiner fandt sted i løbet af de foregående cirka hundrede år. Det har således være en lang proces; en proces, der har ført frem til de computere, som vi har i dag.

 

Det er til gengæld ikke så længe siden, at det blev almindeligt at bruge en computer, for det skete først i løbet af 1980’erne.

 

Nutid, computer og risici

I dag har alle en computer. Man bruger typisk sin computer til rigtig mange forskellige ting: Man sender mails, man spiller syvkabale, man køber tøj på nettet og spiller online spil med vennerne, man skriver skoleopgaver og kærestebreve og … Listen er uendelig.

 

Vejen fra kugleramme til onlinedating har været lang, men det er alligevel gået hurtigt, og i dag er der ikke grænser for, hvilke muligheder de kloge hoveder kan se for computere. Vi kan allerede så mange forskellige ting på vores pc eller Mac, og mulighederne bliver bare flere og flere.

 

Alle disse muligheder kan også betyde problemer:

Engang var en virus kun noget, som mennesker kunne få. I dag bruges ordet også som noget, der kan ske for din computer.

 

Ligesom det ikke er sjovt for dig at få en virus, er det bestemt heller ikke godt for din computer. Du lægger dig måske i nogle dage, hvor du har det skidt, men så er det typisk også overstået. Hvis din computer derimod får en virus, kan det gå helt galt: Du kan risikere, at du overhovedet ikke kan bruge din computer. Du kan også risikere, at alt fra din computer bliver slettet.

 

Mange har rigtig meget af deres liv liggende på deres computer, og mange bruger rigtig meget tid på deres computer, og det vil derfor for rigtig mange være en ren katastrofe at få en af de onde virus på computeren.

 

Der er heldigvis en kur mod computervirus.

 

Antivirus

Hvis du vil undgå problemer med virus på din computer, bør du få installeret et antivirusprogram.

Et antivirusprogram kan nemlig sikre dig mod at få virus, og hvis der alligevel sniger sig en ind på din computer, så kan programmet rense den væk igen.

 

Guide dig selv til antivirus til computeren ved at undersøge, hvad der er bedst for dig og din computer.

Du kan sikre dig selv mod mange grå hår, hvis du har installeret et antivirusprogram på din computer.

 

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *