/ For mænd / Kvinde går ubemærket rundt uden bukser på i Hong Kong

Kvinde går ubemærket rundt uden bukser på i Hong Kong Hvordan slipper en kvinde godt fra, at gå rundt i Hong Kong’s gader helt uden bukser på? Selv om hun end ikke havde et par trusser eller en g-streng på, var der alligevel ingen der bemærkede den bare mås i gadebilledet!

Bemærk de manglende bukser
Billederne her på siden er venligst udlånt af VIPRoom.hk, hvor du også kan finde en video af hele turen.
Benny på november 11, 2015 - 2:12 pm i For mænd
4.7 (93.33%) 3 votes

Det var en noget risikabel færd den unge model Vytaute begav sig ud på, da hun en dag sidste år forlod den hollandsk fødte make-up artist Sandra Bakker’s makeup-salon i Hong Kong. For hun havde ikke en trævl på kroppen fra livet og nedefter – og nøgenhed i det offentlige rum er normalt noget, det kinesiske politi ser med stor alvor på og straffer hårdt.

Alligevel lykkedes det hende at gå gennem byens gader og tage byens metro hjem, uden hverken at blive antastet af vellystne mænd, få frække tilråb eller blive lagt i håndjern og ført væk af ordensmagten.

Årsagen skyldes naturligvis, at den gode make-up artist havde malet et par flotte og meget naturtro skinny jeans på den unge models understel, inden hun begav sig ud på sin modige færd gennem Hong Kongs gader. Uden dem var hun næppe sluppet nær så heldig fra turen.

Tjek hellere den røv en gang til

Selv om hun end ikke havde et par trusser eller en g-streng på, var der alligevel ingen der bemærkede den bare mås i gadebilledet!Så næste gang du ser en flot pige i hvad der ligner meget kropsnære jeans, skulle du måske tage og kigge efter en ekstra gang – for måske er der slet ikke nogen overhovedet. Chancerne er dog nok små herhjemme, især om efteråret og vinteren, hvor en så modig færd gennem byens gader, nok kun præmieres med en gang blærebetændelse.

Men tjek nu alligevel en ekstra gang. Man kan aldrig vide sig sikker.

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
4.7 (93.33%) 3 votes

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *