/ Forbruger / Boligadvokater på Frederiksberg

Boligadvokater på Frederiksberg Find sikkerhed i bolighandlen med en boligadvokat

alger fugt og mos
Simon på marts 17, 2015 - 7:38 am i Forbruger
5 (100%) 1 vote

Har du været så heldig at finde drømmeboligen på f.eks. Frederiksberg, i København eller den nærmeste omegn?

Sørg for at skaffe dig en billig boligadvokat, så du kan være sikker på, at dine interesser bliver varetaget bedst muligt under bolighandlen i en branche, der emmer af sælgere og ejendomsmæglere- Kort sagt rådgivere, der kun går ind for sælgerens tarv.

En billig boligadvokat – En god investering

Det er ikke alle, der tænker på at skaffe sig en boligadvokat, når de skal købe en ny lejlighed eller et nyt hus, men det kan gå hen at blive en fantastisk investering for dig. Læs om fordele på siden Boligadvokat København, en af de mange sider ejet af officielle Danske Boligadvokater, som er en gammel organisation med regler og kvalitetsstandarder i form af kurser.

I forbindelse med boligkøb har du sikkert tidligere fået hjælp og rådgivning fra en ejendomsmægler, men det som mange glemmer er, at ejendomsmæglerens opgave er at varetage sælgers interesser og derfor få solgt boligen til den bedst mulige pris.

Boligadvokatens opgave er derimod at skaffe køber den bedst mulige pris og specielt skabe de bedst mulige købsvilkår, så ingen bliver snydt af skimmelsvamp i kælderen eller en rådden, utæt indgangsdør af gammelt træ.

Det betyder blandt andet, at din boligadvokat i København vil gennemgå samtlige papir og rapporter, der findes på ejendommen.

Du vil blive gjort opmærksom på alle små fejl og mangler på boligen, og din advokat vil stå for prisforhandling med mægleren, så du kan få en bedre pris.

Skab sikkerhed med en billig boligadvokat

Det behøver ikke at koste en formue at få professionel rådgivning under bolighandlen, du kan tværtimod spare en masse problemer efterfølgende. Du kan for en fornuftig pris få hjælp og rådgivning med det tunge papirarbejde, som kan spare dig både for meget tid, bekymring og for mange penge.

Din boligadvokat vil give dig en god pris, som senere hen vil vise sig at være uvurderlig, når du trygt og sikkert kan flytte ind i din nye bolig velvidende, at du fik den bedst mulige pris, og at der ikke senere opstår negative overraskelser.

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
5 (100%) 1 vote

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *