/ Forbruger / Billig boligadvokat – når prisen er ok!

Billig boligadvokat – når prisen er ok! En boligadvokat er som regel dyr. Men en fair time pris eksiterer skam også

Simon på januar 23, 2015 - 8:21 am i Forbruger
Rate this post

Desværre er det ofte dyrt at gå til advokat. Rigtig dyrt. Mere end 2000 kr. i timen forlanger de ofte i hovedstadsområdet. Så det kan nemt løbe op, hvis du står og skal bruge en boligadvokat i forbindelse med en bolighandel.

Så når man skal ud og købe bolig, handler det om at sondere markedet for en billig boligadvokat med fair, faste priser og pakker, der er til at gennemskue.

Der findes faktisk boligadvokater, som er forpligtiget til at have faste priser – og give et gratis opstartsmøde til klienten. De arbejder på det frie marked i teorien, men har en godkendelse under foreningen Danske BOLIGadvokater, der indeholder visse kvalitetskrav til leveringen og de regler, der skal følges.

Billig boligadvokat – jagten er startet

Man skulle tro, at der ikke fandtes godkendte boligadvokater, som samtidig har en timepris, der er fair og realistisk for de private forbrugere at betale.

Men nej, markedet er efterhånden blevet så båret / præget af internettets udvikling, at priserne er blevet lavere og mere gennemskuelige. Trods en advokat nok tjener noget bedre end de fleste borgere. Så gå trygt på jagt efter en billig boligadvokat til jeres hushandel på internettet – der findes nogle få, som skiller sig ud med pakker, der er til at betale.

Ofte kan advokaten spare på sin tid gennem anvendelse af standarddokumenter såsom kontrakter inden for bolighandler, lejeret mv. Men rådgivning særskilt til den konkrete borger inden for den konkrete handel er naturligvis vigtigt – og det er her, den dygtige advokat adskiller sig fra flokken. Uanset om han er fair / billig eller ej med sin pris.

Pris og kvalitet hænger ikke altid sammen. Hvis en boligadvokat ligger i et billigt kælderkontor og får sine kunder ind halvgratis via nettet og anbefalinger på sites som Trustpilot og Facebook, behøver han ikke tage en hamper høj timepris.

Så det er vores råd, at I bør finde frem til den slags advokater. Og få en aftale i hus, der er fair for alle parter. Den lokale advokat behøver ikke være spor billig, bare fordi han er ukendt og bor i nærheden i en sidegade uden at funklende kontor. Så kig jer for, forbrugere!

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *