/ For mænd / Anmeldelse af store kufferter til rejsen

Anmeldelse af store kufferter til rejsen Du ved jo godt, at du alligevel får pakket mere end du har brug for til rejsen – men ikke nær så meget, som din kone, kæreste eller partner vil have, du skal have med.

En stor kuffert med plads til det hele
En stor kuffert en nødvendighed, hvis du skal være væk i mere end et par dage. Vi har tjekket et par stykker ud, hvor der er plads til det hele.
Benny på november 10, 2015 - 10:39 am i For mænd
Rate this post

Skal du på en længere rejse, kan der næsten ikke blive for meget plads i kufferten. Heller ikke selv om du er en mand, der ikke har brug for alt det pick-pack kvinder altid slæber med sig.

Samtidig må kufferten godt kunne klare den hårde medfart, som de oftest får i de fleste lufthavnes baggagehåndtering – og lukketøjet skal helst holde den lukket, både når der bliver kastet rundt med den og hvis en langfingret tyveknægt forsøger at lukke den op.

Så det er ikke helt nok, bare at købe den første, den bedste kuffert, du falder over i supermarkedet eller på sommerens mange markedspladser. Skal den holde, skal det være kram.

Epic kufferter – kuffertens elitekorps

Endnu en stor kufftert fra EpivMed det for øje, gik vi på jagt på nettets overflødighedshorn af varer og jeg skal love for, at vi fik set på mange frøer, før vi faldt over Epic-kufferterne hos Rejsegear.dk. Det er kufferter, der må siges at være rene jægersoldater, når de sammenlignes med andre kufferter. Samtidig synes de at forene to uforenelige størrelser: Robusthed og lav vægt.

For umiddelbart virker det jo mest logisk, at en robust kuffert vejer mere end en, der ikke kan holde til noget som helst. Men Epic’s kufferter anvender en særlig teknologi til skallen på kufferten kaldet hexacore eller CarbonFX. Det gør kufferten ekstremt holdbar, selv om den ikke er særlig tyk. Det betyder, at kufferten i sig selv vejer mindre, så du kan have mere baggage med uden at komme til at betale for overvægt – på kufferten forstås.

Indbygget TSA-lås

Samtidig har kufferten indbygget TSA-godkendt lås. TSA er en amerikansk organisation ved navn Transport Security Administration, der har udviklet et låsesystem, der ikke kan brydes op, men som alligevel kan åbnes af lufthavnens sikkerhedskontrol, uden at passageren behøver at være til stede.

Låsen fungerer via en 4-cifret låsekombination og ud fra en chip eller et nummer på låsen, kan sikkerhedskontrollen få oplys et låsekode, der kan overrule den kode, som passageren har valgt. Så vidt vi ved, skal du have TSA-lås på din kuffert, hvis du skal rejse ind i USA med fly.

Smart opbygning

Inden i Epic-kufferten finder du det vanlige lynlåsrum i låget, som du kender det fra andre kufferter. Det er lidt skuffende på så dyr en kuffert, men åbenbart har fantasien ikke rakt til mere – eller også er der en eller anden lovgivning, der foreskriver, at det skal være sådan.

Selve rummet i kufferen er udstyret med to poser, der sidder spændt ud mellem de remme, du kan spænde indholdet i kufferten fast med. Det er rart og praktisk til sko og småting og nedenunder er der masser af plads til alt dit tøj.

Du kan f.eks. købe Epic Hexacore og CarbonFX kufferterne her.

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *