/ Forbruger / Anmeldelse af Centurion Image 7sp med fodbremse

Anmeldelse af Centurion Image 7sp med fodbremse Datteren er på efterskole og skal have sin egen cykel med. Den gamle skærveknuser holdt kun en måned. For det er hårdt at være cykel i en verden af teenagere. Så vi satte os for at teste en solid og smart cykel, der så ud til at kunne klare mosten.

Centurion Image i Hvid
Centurion Image er en solid og smart cykel, der også er komfortabel. Det tiltaler unge teenagepiger, der har mere velmotionerede tommelfingre end cykelben.
Benny på januar 18, 2016 - 10:00 am i Forbruger
Rate this post

Vores yngste datter er kommet på efterskole og på den lange liste over ting og sager, der skulle pakkes med, stod der også ”cykel”. Det var nemt klaret, for hun fik bare den cykel med, hun havde herhjemme.

Den holdt dog kun en lille måneds tid. For det er åbenbart hårdere at være cykel på en efterskole end herhjemme. For lysten til at lade sig transportere ved egen kraft er væsentlig mindre, når man først er blevet teenager og kan man ikke slippe på anden måde, kan man jo altid hærge den gamle havelåge, man har fået med – eller få nogle af drengene til det.

Vi skal bruge en cykel, der kan holde til teenagere

Det skulle være løgn, tænkte vi. Så vi kontaktede Cykelexperten, der nok mente, de havde en cykel, der kunne stå distancen og som de tilmed ville udlåne til test, hvis bare vi betalte transporten. Det kunne vi jo ikke sidde overhørig. Så cyklen blev bestilt og leveret på adressen på efterskolen med fragtmand. Pyha, det var dyrt!

Cyklen er en hvid Centurion Image med 7 gear og fodbremse. Som cykel betragtet er den flot designet og letkørende. Den er udstyret med ergonomiske greb og en god, komfortabel sadel. Det var noget, der tiltalte teenageren. For som så mange andre teenagepiger, er der kommet lidt ekstra på sidebenene og de mest velmotionerede legemsdele på damen er nok hendes tommelfingre.

Men til hendes store fortrydelse – for så kunne det ikke bruges som undskyldning – var den udstyret med anti-puncture indlæg i dækkene. En smart anordning, der kan holde punkteringer fra livet – med mindre du skærer i dækket eller hamrer et søm i det. Så hun kunne ikke bare køre den hen over nogle skarpe kanter eller glasskår på vejen, så den punkterede. For det holdt den nemlig fint til.

God solid cykel der ser smart ud

Faktisk blev hun glad for den nye cykel. Ikke mindst på grund af designet. Den så lige så sej ud, som de andres cykler. Det var ikke bare en gammeldags bedstemorcykel, men det var heller ikke en toptunet racer. Den var robust og fornuftig og samtidig smart!

Det tiltalte hende åbenbart og vi har faktisk hørt fra hende kammerater, at hun jævnligt tørrer den af med en fugtig klud og tjekker lufttrykket i dækkene, før hun kører ud på den. Det skete ikke på den gamle cykel. Det var som om, den bare skulle dø for enhver pris.

Og prisen – nu vi taler om den – er faktisk ikke så tosset, når man tager i betragtning, at Centurion Image er en mærkevare. Kort sagt en god og fornuftig cykel til den unge og måske lidt vel magelige pige, der gerne vær smart kørende, som vi endte med at købe, da testen var forbi. Den kan købes her:

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *