/ / 5 fede lamper til herreværelset

5 fede lamper til herreværelset

Benny på oktober 23, 2015 - 12:15 pm i Ikke-kategoriseret
Rate this post

Herreværelset – ja, hos mange familier er det lokummet, der er omdøbt til det. Det er sådan set det eneste sted, du har en bare nogenlunde chance for at kunne sidde i fred… Men ikke for længe, for har du små børn i huset, skal de nok skulle derud, bedst som du sidder og mediterer.

Hyggebelysning til herreværelset

Eggy Pop

Foto venligst udlånt af Lampemesteren.

Nå, det var belysningen til det – måske imaginære – herreværelse, vi kom fra. Lad os starte med det sjove først. Hyggebelysningen. Det kunne f.eks. være sådan en fætter her: Eggy Pop er en skæg lille bord- eller gulvlampe, der mest af alt ligner – nå ja – et æg. Strid den skødesløst hen i et mørkt hjørne af lokalet og se, hvordan den kan lyse op. Skærmen er af polyætylen og der kan sagtens stå en dåseøl oven på den – i slukket tilstand. Altså lampen!

Bordlampen skal være noget for sig

Skal der lys på bordet – for du har jo sikkert et skrivebord derinde – behøver det heller ikke være en lampe, der forsvinder i mængden. Så er der også en chance for, at du selv kan finde den.

Bordlampe til herreværelset

Foto venligst udlånt af Lampemesteren.

En rigtig rockersej lampe er denne Bourgie Bordlampe. Den fås i krom, messing eller sort udførelse og leder mest af alt tankerne hen på herregård, herremandssæde eller hvad det nu ellers hed, dengang der var rigtige herremænd med tjenestepiger og alt hvad dertil hører.

Herrelampe til herreværelset

Foto venligst udlånt af Lampemesteren.

Vil du i stedet køre den klassiske stil, skal der jo helt klart være en Bankers lamp på bordet. Du ved den lave lampe i messing med den karakteristiske mørkegrønne, aflange glasskærm. Eller hvad med lampeproducenten Flos genfortolkning med smart LED-lys. Den hedder selvfølgelig Goldman og har indbygget et smart USB-stik, så du også kan få ladet din mobiltelefon eller tablet op.

Det kan også være, at du er til Tom Dixons Base Light Copper. Den er rimelig rå i sit design og emmer langt væk af mekanikerværksted eller motorcykeldele. I hvert fald kunne både skærm og fod ligne noget, du har genbrugt fra skrotbunken på værkstedet. Er hun meget blond, kan du forsøge at sige det og se om hun tror dig.

Loftlampen må også gerne være noget for sig selv

Til loftet skal du da helt klart også have noget, der aldrig ville gå på fruens domæner i huset – altså stort set resten af hytten. Selv om den ser lidt feminin ud ved første øjekast, så kunne det nemt være denne Sigi Bussinger lampe, der fik pladsen oppe på loftet. Den er måske også lidt diskret, men åbner de folk gluggerne, som får lov at komme indenfor, opdager de, at hver enkelt pære gemmer sig inde i en kæmpebandit af en spyflue. Amazzzzzzinnng!

Loftlampe med spyfluer

Foto venligst udlånt af Lampemesteren.

0 SEND KOMMENTAR
Bedøm denne artikel
Rate this post

Send Os En Besked Her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *